Monday, April 16, 2012

~ Baju Nikah ~



.: SALAM :.


Saya plan nak pakai baju nikah warna putih....
Dari dulu lagi dah berangan2....
Cantiknya org nikah pakai baju putih...
Sebab nampak suci je...
Nampak bersih....
Walaupun mcm2 kaler jugak zaman skrg ni org pakai time nikah...
Saya tetap dgn plan asal saya, nak pakai kaler putih...
Stick to the one...
X mo dah fikir pasal kaler lain...
Sebab bila lagi kan nk pakai baju warna putih bersih...
Takkan nak pakai time harijadi...
So mcm2 dalam kepala otak saya pasal warna putih ni...
Lawanya, cantiknya, bersihnya, sucinya.....


*********
Patung kat kedai tu pakai baju kaler cream...
Saya fitting kaler putih dan kaler cream...


*********


Kak, saya nak tempah kaler cream mcm kat patung tu..


**********
Apakah lalang nya aku ini????????
Wadehek.....
Isshhh........




haa ni makan dia........
Ko ingat ko boleh jadi mcm patung tu ke....?? T.T




.: DAA ~~~ :.

8 comments:

K.A.T.H.Y said...

Dah book pakej bridal ke?

Cik FaRiZaM said...

putih n cream dua2 warna yg sweet n sesuai tuk nikah. skrang dah mcm2 warna dah. ada kaler itam pon ada. nak lain dr lain.

Rina Hamid said...

liza utk akad either putih or krim ja cntik..xpun kalo nak lain dari lain better stick ngn pastel kaler..huhu

Saya Disini said...

klu susah2 nk cari..liza pakai bju putih p sekolah menengah dulu la..

haLyZaQiut said...

Kathy - Bukan, baju nikah ni kita beli n tempah asing....bukan dengan bridal butik...

Cik Farizam - haah mmg betul....tp lain jugak kalau kita letak sebelah2 putih n cream....kita plan nk putih jugak..last2 ke laut....

haLyZaQiut said...

Rina - betul...tp skrg ramai gak pakai pastel color tuu....tp kita nye dah cream ada gold2 sikit....arghh, stress tetiba...haha...

Saya Disini - kehkehkeh...boleh gak tuu..letak bead sikit bio memanco2.... :D

K.A.T.H.Y said...

Weh. Bridal ko book tu ok tak?

haLyZaQiut said...

Kathy - bridal mana...?? ni kita tempah kat kedai biasa je....kat PKNS...bukan kat Bridal Boutique....