Monday, February 27, 2012

~ ABP Tour di SACC Mall ~



.: SALAM :.

Semalam g SACC....pelik apsal la ramai sgt org....
Mmgla ada Festival Pengantin...
Rupanya sesak tu ditambah2 pula sebab ada ABP Tour kat situ....

Jom layan gmbr....



Aku tgk kjp je....masa tgk2, x lama Shila Amzah perform....mantap suara....


Dia nyanyi 3 lagu kot....last, lagu peberet ramai, Patah Seribu...


Tgkla ramai x ramai org....


Belon kat atas aku leh perasan lak....kih3...


Sampai kat atas penuh....



Ni emcee, Sue, Fafau, ngan Along Raja Lawak.....


Masa ni mmg gamat giler sebab tetiba dia org nk panggil Sharnaz naik atas.....kira saje nk kenakan si Shila laa...merah padam muka Shila....


Si Sharnaaz maybe temankan Gf dia...ada la kat backstage....lama gak si Along tu nk cari...hahaha...


Si Fafau lak yg teruja lebih....


Sekali Didie Alias ngan Along naik pentas sambil heret2 si Sharnaaz....masa ni mmg lawak giler.....sume org gelakkan si Sharnaaz.... :D


Malu2 meow si Shila Amzah....kih3...


Siap nyanyi2 lagu Pengantin semua...lawak giler.....


Boleh Didie Alias tanya kat Sharnaaz "Ko sayang Shila ke x..??" mmg malu la mamat tu nk jawap.....sabo jele.... :D



Pastu dia org panggil Adi Putra naik pentas....1st time kot aku nmpk Adi live....macho gilerss.... :P (Shila dh pernah nmpk kat Mid, dia tgh shopping)...kih3...


And sweet sgt sebab dia org wat surprise party kat Adi....birthday Adi yg ke 31...siap ada kek lagi....


Cepat2 potong kek....


Pastu Adi bg ucapan kat crowd yg ada....


Pastu Zizan ngan Kaka nyanyi lagu yg hits skrg - Bawaku Pergi....
Siapa Kaka ni sebenarnya...??


Muka Kaka ni mcm ada iras2 Aliah pulak....


Aku cuma ingat lirik dia "Buku merah jangan lupa  bawa....." :D


Yang ni paling aku nk pecah perut, bila Johan ngan Zizan naik..... >_____<


Mmg mcm nk runtuh pentas tu dia org kerjakan.......


Siap paksa org amik gmbr dia org berdua lagi...hampeh betul..... -__-


Pastu Jozan wat games sebab nk bg hadiah kat peminat....




Belakang tu 6th Sense.....Didie Alias sibuk nak jadi vocalis.... :D


6th Sense perform unplugged.....


Adi nyanyi lagu2 berhantu 6th sense.....



Pastu, ramai lagi artis yg ada rasanya...tp aku dh x larat nk berdiri....dah dekat 5 jam aku berdiri straight sebelum tuu....tp mmg best la tgk Jozan....kih3....

Jom balik!!!


.: DAA ~~~ :.

11 comments:

Saya Disini said...

smlm tngk puntianak kg batu..ada lelaki pakai sarung tu

haLyZaQiut said...

Saya Disini - haa...siapa pakai sarung..??x paham... :D

♥M.I.Z.A♥ said...

wow! abg shahiji sam xde ke..? huhu..=p

haLyZaQiut said...

Miza - heee...x taula ada ke xde mizah...akk skjp je tgk ni... :D

l@dylily said...

abg shahizi sam xder yer.. dating ngan saya celebrate besday heheh..

p/s jgn cayer..

lulz

Cik FaRiZaM said...

wow ada awan nano la....ngeh2.....so sweet...shila ngn sharnazz tu... >_<

Saya Disini said...

ala...tu ha..yg pakai sweater tutup pala kt atas tu ha

haLyZaQiut said...

Ladylily - alooo, nk caya jugok....abg sahizi sem g wat suprise party kat kikin... :D

Cik Farizam - heee...ni awan nano nano nano....haah, klako giler time tu...mmg gamat....

Saya Disini - oohhh, itula pakwe shila amzah tuu...si sharnaaz ahmad....ingat sape yg pakai sarung...kita tgk gak, kot2 ada artis pakai kain sarung / kain pelikat...hahahha

Saya Disini said...

hihi..

_@ZULHAIRY@_ said...

Ooo sharnaz blakon pontianak kampung batu tue... Dia pki baju kelubung tu jgk.. Haha.. Ko ingat ko edward cullen?

haLyZaQiut said...

Saya Disini - hehe...ktini ni mmg x knl sharnaaz...kecik hati dia...hahaha...

Zulhairy - ok fine...i x tgk... :P