Wednesday, January 18, 2012

~ Hai Encik Kerang ~


.: SALAM :.

Hai gojes.....
Cuba korang tgk makanan kat bawah ni.....



Menggiurkan x....................?? :D
Apa ni...?? padiani....?? 



Ni mestila korang tahu kan....



Apa kuah sebelah kerang masak kicap tuu....??



Ni apa lak makanan berbungkus ni.....??? Main sorok2 lak..... 



Aiiippp, makan je...jgn jelir2 lidah.....



Hi, saya pergi shoping pakai baju kurung....sweet kan.....?? :D



Apa lagi, makan la....dah2 tu snap....


Haa...kat mana nk dapat Kerang Pedas Bakar tuu....?? serius sedap.....
Di Food Republic OU laahh.....harga dia sepinggan cuma RM12....makan panas2 ngan nasi, mmg meruntun jiwa wa ckp sama lu......sllluuurrppp....


Tp kalau x minat seafood or ada allergic ngan seafood, jangan lak g makan...kang habis gatai2....saya pon alergic seafood gak, tp selalu degil....hehhe...


Makanan yg berbungkus tu, Portuguese Grill Ikan Pari...ni mana2 tempat pun ada....
Sebelah kerang pedas tu, mushroom sos chicken chop...saje letak tepi tu....keh keh...



Dah2, jgn tgk lama2......pi OU skrg, cari food republic ok....

.: DAA ~~~ :.

4 comments:

Saya Disini said...

sedapnye..baru lepas merajuk ke zul bg mkn nih?

haLyZaQiut said...

Saya Disini - hahaha...xdela, dh lapar zul bg la makan ni..keh keh...

hEarTLeSs said...

bln lepas bnyk kali g OU pastu lapar tak tau makan kat mane ni baru teringat awak pernah cter psl tmpt ni huhu ni area mane? dkt ngn jusco x?

haLyZaQiut said...

Heartless - ohh yeke...food republic ni sebelah A&W ziha...jusco tu kat old wing kan...ni kat new wing...cermin tingkap food republic ni boleh nmpk ldp...hehhe...