Wednesday, December 7, 2011

~ Wa Gila!! ~




.: SALAM :.


Serius wa mmg boleh histeria bila wa bukak itu website Groupon....wa rasa mcm nk menjerit2 tgk dia punya diskaun sana sini bersepah2.....aduhh, ini betul2 menggugat iman wa....wa tarak tipu punya sama uolss.....

uolss pon kalau slalu tgk blh terjegil bijik mata...sebelum wa terjegil wallet wa, baik wa terjegil bijik mata wa dulu....

arghh, tension2......ni antara adv yg menyebabkan ketensionan wa tahap tertinggi punya.....



Wa cakap betul2 ok, wa tarak pernah sampai itu Cameron...so bila wa tgk promorion price dia only RM72 per person utk 2D1N, wa sudah naik itu blood pressure.....arghhh.....pakkal la wa x kawin lg.....kalau x, siapla.....ehhh?



Wa sudah byk kali sampai Cherating tp wa tarak pernah tido2 sana juga......wa selalu lalu lalang saja.....so bila 4-star hotel, The Legend Resort kasi wa harga baik punya, wa sudah jadi tak tentu arah......RM150 stay for 2 person (2D1N).....
ekau yg lain boleh bg offer gini???arghhh, wa tensionlaa...pakkal la wa x kawin lg....kalau x, siapla.....ehh?


Wa tau Krabi Island mmg super duper femes kerana keaslian dan kecantikannya....tp wa mmg mimpi jela wa mau pergi sini...pasport pon tarak.......kalau uolss x caya, uolss leh gugel Krabi Island, n then g kat image...percaya x percaya wa kata sgt cantik..so bila Groupon kata dia nk bg wa harga Rm179 3D2N for 2 people, wa nak nanes guling2 pukul2 punyaaa.....oohhh bila lahh leh g honeymoon kat cni....ehh?




Tapi kan, wa rasa wat masa ni, ini je yg affordable buat wa......hahahhahahha......nyanyila sampai lebam.....wa bukan nk ckp apa, tp wa mmg suka karok.....ekau suka...??



Dahlaa, wa nk taip pon wa jadik tension....nth bila wa boleh tunaikan hajat wa ni....byk komitmen wa yg lebih penting daripada si Groupon nya offer wat masa ni.....urghh...



And FYI, wa bukan duta atau jurucakap Groupon ok...pls la jgn tuduh2 wa amik komisyen lak.....wa cubit karang....


Dahla, wa tension skrg ni.....baik wa sambung wat keje....

.: DAA ~~~ :.




5 comments:

Saya Disini said...

ape yg dipromote ni daaaaa...

Cik FaRiZaM said...

liza, dah mcm promoter dah.....harap harp ramai la ...

haLyZaQiut said...

Saya Disini - ini bukan promote la ktini....ini apa yg menyebabkan kita histeria....heu3...

Cik Farizam - promoter x terlatih...apa yg ramai...bukan cmtu ucapannya...ucapannya, harap2 kita leh rembat brg 1 2 offer ni....hahha...

_@ZULHAIRY@_ said...

Jom je lah pegi.. Bukan ada sapa nak raid pun bilik klu berdua2an.. Hotel mahal2 xda sapa nak raid... Errrkkk... Ok mereng2.. Tp gi bercuti best gak kan...

haLyZaQiut said...

Zulhairy - wa serius ni...jgn memain sama wa ea...wa kasi cubit2 nnt tauuuu......