Monday, December 5, 2011

~ Hey Saya Main Nuffnang ~



.: SALAM :.


Hye2, saya ada letak Nuffnang skrg kat blog...di atas ada, di tepi ada, di bawah ada....
Maka, untuk menaikkan semangat saya bermain menambah earning di sini, marilah sama2 kita ber click2 adv tersebut ya....
Hik3....
Kerjasama dan pertolongan anda sangatlah saya hargai...
Click tau iklan2 kat tepi blog saya....

Kalau nk click tu, ingatlah motto saya yg saya fikir dalam masa 2 saat...


"Setiap Klik Anda, Satu Kebahagiaan Buat Saya"


Boleh cmni...?? :D lol




.: DAA ~~~ :.

7 comments:

Saya Disini said...

haha..boleh3..ari2 kak klik..nk bg liza bahagia

Cik FaRiZaM said...

sikit - sikit , lama -lama jadi bukuittt...kene usaha la sikit...baru berhasil insyaAllah...RM2 pon dah ok tu.

hEarTLeSs said...

klik la iklan kt blog saya juga akakaka

l@dylily said...

gitu, clik kat ellolily juga ^_^ hhee

p/s: da lupe pwd nuffnang

haLyZaQiut said...

Saya Disini - terima kasih atas kasih sayang anda.... :P

Cik Farizam - tula, xpela...slow and steady....ada lebih, boleh cash out..xde lebih, usaha lagi...hik3...

Heartless - ok ziha...bereh dah...tp ice kiub x beli la....errkkk...

Ladylily - ok kikin...beres dah...jgn risau... :D

fakrirocka said...

Duh....penatnynyaa. ...dari pagi kapan ke malam aku klik...bahagialah hendaknyaa

haLyZaQiut said...

Fakrirocka - awk ni fakriforever tu ke...??aku terkejut bila ko tulis kapan kat ctu...nasib baik aku baca 4 5 kali....time kasih fakri...aku bahagia beno ni... :P