Tuesday, December 13, 2011

~ Hai, Saya Sidemok ~


.: SALAM :.

Hai3......penatnya badan saya...seperti saya pula yg berkahwin.....
Hari ini, saya nk reveal sape itu 'Sidemok'...
Macam yg saya ceritakan dalam previous post kat sini....


Saya beli Sidemok ni online....1st barang yg saya beli secara online....
Tapi x berapa puas hati sebab Sidemok ni mcm kurus sikit...
Saya penggemar Bear yg gemok3.........
Baru sedap wat peluk..... :D


So, kami plan nk bg dia makan byk2 supaya Sidemok sesuai dengan nama dia Demok....hik3...


Kami nk beli kapas yg ringan tu...pebende nth nama dia...fiberfill kot....utk disumbat ke dalam Sidemok.....nasib belakang dia ada zip....nk sumbat sampai dia obesiti..... :D


Haa...sape nk beli fiberfill ni, boleh beli dengan Fatin, dak opis saya....dia ada jual....meh baca sini utk details....


Camana rupa Sidemok saya...........

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*








Hai sayalah Sidemok............ (Berani dia duduk atas kerusi papa)
DOB : 8 Dis 2011



Sebenarnya inilah pemilik Sidemok, En Zoro.....hohoho......paksa dia amik gmbr dgn Demok..... :D






Ragging yg dilakukan kepada Sidemok sebelum bertukar pemilik...........





Oklah, byk sgt nk cerita sbnrnya tp 1 1 lah yer............

.: DAA ~~~ :.


6 comments:

Saya Disini said...

ok..citer 1 yg ptama

sikurus said...

ini pun salah satu petanda dia jodoh kita ke?

haLyZaQiut said...

Saya Disini - hahaha...waiting for the next story ok... :P

Sikurus - boleh jadi laa...petandanya, anda akan berasa gembira bila anda demok...errkk...

_@ZULHAIRY@_ said...

Haaa demok pun demok laaa.... Janji happy!

Cik FaRiZaM said...

eh demok ke? nnti pas tambah kapas la baru demok.....

haLyZaQiut said...

Zulhairy - obes pon obes laa... :D

Cik Farizam - kita dh terletak nama dia kat IC cmtuu...xpe, sikit je lagi dia nk jadi demok betul2...