Friday, December 23, 2011

~ Fun Ok V2 ~


.: SALAM :.

Ok, harini mood nk paste gmbr je.....cerita dh ada dalam previous post.....
Mai layan gambar sat.... :D




Tgk betapa riang dan ober nya aku.....mengalahkan kanak2 taska.....
pakai lak baju kartun2....(-____-!)



Wiwiwiiwiwiiii...........kita Enjoy!!!! :P

Haa barula cerah sikit mukaa...... :D 
Tu kat blkg tu la buai yg aku naik tuu.... :D 




Haa ni la gmbr Nasi Ayam Pak Mal....yg special nya Nasi Ayam kat cni ialah.....dia punya sup yg super marvelers dan sambal kicap dia yg mmg original recipi....sambal merah dia kat ayam tu pun superb nya rasa.....nmpk x...?? kat ayam dia ada sos kaler merah.....sedap sgt....yg gmbr 1st tu, nmpk x balang bsr yg tutup badan k.caca tuu....haa tu la sambal kicap dia....setiap meja ada....so double spicy la kalau makan..ditambah dengan kelembutan nasi dan keenakan ayam yg dikukus...sluurrpp....sebab lain aku suka kedai ni adalah dia ada air kelapa yg mmg pior rasa....cuba tau kawan2.... :D


Ok, tu je nk share.....

Dari aku yang kesejukan.....

.: DAA ~~~ :.


15 comments:

Saya Disini said...

nape mimah dok sblah zul?zul dok sblah sape

haLyZaQiut said...

Saya Disini - hahhaa...itu lak yg dia perasan....zul dok sebelah mimah laa...kita dok depan mimah... :D

Saya Disini said...

eh..nape liza dok dpn mimah..xdok dpn zul..tp nape mimah dok sblah zul?

haLyZaQiut said...

Saya Disini - oo kita mmg open minded...sesape je boleh dok sebelah or depan dia...ahhahahhaha....

eiffel said...

peh!da macam pomot apeda.

btw, sila tukar bekground ye.dr 1st saia masok sini, sampai skrg.

_@ZULHAIRY@_ said...

Ooo duk seblah mimah sbb nak bergosip.. Xtgk muka excited gila tuh.. Haha...

haLyZaQiut said...

Eiffel - eh kita baru tukar boleh...dulu kaler biru...skrg dh kaler coklat...baru smlm tukar...koh3...

Zulhairy - tula pasal...mulut ngan tgn sama laju geraknyaa...

l@dylily said...

okeh.. set nnt liza blanjer makan situ yek.. haha

haLyZaQiut said...

Ladylily - hee...boleh je kikin...no prob punyaa... :D

Saya Disini said...

aah la..tngk nk bergosip tu..zul mulut xhenti2 agaknye..mimah ngn tngan2 gerak..panas2..

haLyZaQiut said...

Saya Disini - tula pasal...kami sedap je ngadap nasi ayam...hahaha...

Fara said...

nk join ekin gak..cam sedap je nasi ayam tu..wat sy maken lapa..huk2..

haLyZaQiut said...

Fara - apalagi nana...kan slalu g s.alam..try la rasa...kat sek 11 tauu...ingat tuuuu... :P

Fara said...

adess..slalu sesat la kt s.alam tu..xtau tpt mkn mane yg sedap..las2 pusing2 pg sek 7..pusing2 pg qaseh..ari tu baru la try pg upin ipin tu..tu pon psl qaseh tutup.wahahaha..

haLyZaQiut said...

Fara - hahhaa...xpe nana..jgn risau...sesat2 kat s.alam tu, sbnrnya dia pusing2 je kat kwsn yg sama...haa dah dekat la tu ngan upin ipin...hehhe...