Tuesday, December 20, 2011

~ Bonus Hujung Tahun ~

.: SALAM :.


Tengok berita semalam x adik2....??
ASB dah announced Dividen dia.....
Sape yg ada saving dalam ASB dah boleh bercongak2 ok...
Dulu aku ingat Percentage Dividen tu terus didarabkan dengan total saving...
Rupanya bukan....
Ada rumus n formula dia sendiri...


Pada mana yg x tahu lagi,



Pemegang unit Amanah Saham Bumiputera (ASB) akan menerima pengagihan pendapatan sebanyak 7.65 sen seunit bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2011 berbanding 7.50 sen tahun lepas.
Sebanyak 7.3 juta pemegang saham, yang kini memegang lebih 95.9 bilion unit ASB akan juga menerima bonus sebanyak 1.15 sen.


Sumber : KOSMO 


Kita tgk, sape yg kenaaa.............

Berapa lak Bonus dari ASB ni ea.....tunggu dan lihat penyata je ok nnt..... :D

Alhamdulillah...

Bonus hujung tahun....haha

.: DAA~~~ :.

2 comments:

Cik FaRiZaM said...

sy dah simpan n dah keluarkan duit asb. harap ada la bonus wpon dah keluarkan ...hehe amin...masin mulut sbb ada rasa kicap cili td :p

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - ada msti ada kfaz...kita pon sama je..kuar masuk...kalau masuk x kuar2, kira hebat tuu...hehehe...masin ke, bau daun bawang? :D