Friday, July 22, 2011

~ Updated ~


.: SALAM :.

Kehidupan skrg agak bz....tp tidaklah bz yg terlampau....means hari2 ada je bnde nk kena wat, ada je bnde nk kena siapkan, ada je bnde org nk cek, ada je bnde yg nk kena attend....tp kehidupan sosial di laman sesawang berjalan seperti biasa...ehh??

hari2 dilalui dgn agak baik sambil makan mamee monster.....duit juga keluar dgn agak baik skali ye pengalirannya......T.T

last week , ada hari dalam 1 malam sahaja, en zoro punya bile tepon mencecah ke RM700++ gara2 mendonlod application pebende nth....tgk, kan saya dh kata duit semua keluar dengan riang ria nestle cornflakes..... T.T

argh, malas nk ckp bab duit, boleh sakit fizikal dan mental dibuatnya....bende2 lain xde apa yg menarik...biasa saje semuanya.....

puasa dh nak dekat, kena nikmati makan tghari dengan lebih khusyuk dan gembira selepas ini..... :D

oklah, len kali jela taip lain.....


Dari saya yg sedang makan mamee free...

.: DAA ~~~ :.



6 comments:

l@dylily said...

sampai 700++++++++++++++++? giler ahh

haLyZaQiut said...

Ladylily - iyer kikin...ini bukan cobaan.....

Cik FaRiZaM said...

cobaan.....<--mcm rancngan yg ada ustaz akhil hai je.....ntah apa tah rancngan tu....nk test verification tu....

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - nth, kita rasa pon mcm pernah tgk iklan tuu...mcm nk prank org je...bang bang boom kot... :D

_@ZULHAIRY@_ said...

Update : Maxis da cut bill tue... Tgl RM250.. Haha.. Padan muka ko zul... Nasib baik gaji 20k sebulan..

haLyZaQiut said...

Zulhairy - emm nasib baik maxis nk reduce....20k sebulan...?? OO EMM JII....kalah PM cmni.... :P