Wednesday, July 20, 2011

~ Love Is In The Air ~


.: SALAM :.

Di suatu petang yang sibuk....sibuk dengan lambakan warga pejabat yang ingin pulang ke rumah masing2....di suatu sudut yg lohong, dimensi membutakan mata, memekakkan telinga, saat paradigma dunia tak lagi digunakan utk menerka...(eh apsal dh mcm lirik lagu ni).




En Zoro :

I ni kerja berhempas pulas siang malam pagi petang hanya utk seorang perempuan je......x sempat pon nk bermsg ke, nk beremail ke ngan pompuan lain.....masa tu sgt berharga utk dibazirkan cmtuu....tp u tidak.....ada je byk masa nk wat cmtu kan.....

i ni dh x pernah fikir dah pasal bende2 lain....fikir u jer.....sebab u la i keje teruk2 cmni tauu.....

Aku :

Ohh, i ke yang jadi kekuatan u selama ni??

En Zoro :

Iyerla, u la tulang belakang i selama ni.....sebab u la i jadi kuat, kerje teruk2 cmni.....u fikir laa sikit......

Aku :

Ok, I sayang u...(terharu)... (^___________^)







.: DAA ~~~ :.


6 comments:

_@ZULHAIRY@_ said...

Errrkkk... Kantoi sudah... Nie klu skandal2 rahsia I baca nieh, marah diaorg... Keh3...

Love you too syg.. :-*

Utk sapa?? Pikirla sendri... :-P

haLyZaQiut said...

Zulhairy - hehhee...padan muka yayang....biar dia org baca... :D

lebiu more.. :-*

ok, pasni i keje wajin2 ea....hbs kalau xde keje nk wat cmne....:D

_@ZULHAIRY@_ said...

Kalau xda keje nak wat, gie dating la... Dgn sapa tue.. Xtau la... haha...

haLyZaQiut said...

Zulhairy - mana boleh dating2 kat opis....namo3...nakai nie.... :P

Cik FaRiZaM said...

hehe.....so sweet....akak tkleh la letak post mcm ni... :(

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - hehhhee...nape, x kan la blog pun kena stalk...?? dahsat nie....