Wednesday, July 6, 2011

~ Congratulation My Dearie, Along ~


.: SALAM :.

Ok, short update will be....

Sabtu lepas (2/7/2011), sepupu aku Along telah mengikat tali pertunangan ngan Shah (x tau nama pjg dia) di Chaah, Johor....majlis pertunangan berjalan dengan lancar dan diharap mereka cepat2 ke jinjang pelamin dan berbahagia sampai akhir hayat.... :)

Shah ni budak sek aku....tp aku x kenal lak....bila dh nmpk haritu, rasa mcm pernah nmpk je, tp x ingat.....aku ni lemah daya ingatan betul....yela, sebab form 4 aku dh masuk asrama.....3 tahun je 1 sekolah ngan dia....

pelamin dia sgt cantik, simple but look very very nice....makeup pon lawa.....i looiikkeee.....







Tahniah along dan shah.....jgn gaduh2 tau dh tunang nie......xoxo
pasni turn sape lak......semestinya bukan aku.....koh3....



* Aku baru download photoscap ni....best lak main cantum2 gmbr....haha...TQ kak faz....

till then...........


Dari aku yang puasa harini....

.: DAA ~~~ :.

4 comments:

l@dylily said...

lizz.. lagi bape ari nak gnti pose nih ? ^^

haLyZaQiut said...

Ladylily - eh apa soklan cmtu tuu...hahaha...lagi 1 hari....tp kita puasa la lebih sikit.... :P

Cik FaRiZaM said...

dah ketagih photoscape ke apa ni??hehe....hehe akak pon masih guna...hehe..sng kan...cpt je leh update blog bersama gambar2...

haLyZaQiut said...

Ci Farizam - haah, x payah nk uplod 1 1 kan...uplod je skali byk cmni...tp gmbo jadi kecik la..xpela, asalkan best... :D