Friday, October 29, 2010

~ Senior PacD... ~


.: SALAM :.

Ok, dh lama sbnrnya nk update blog, tp lately bz yoyo-o sikit...so x sempat....yang paling latest utk di update ialah rakan baik kami, warga PacD Sdn Bhd iaitu Pn Rohana akan meninggalkan kami.....huk3...sedih kot...aku paling lama ngan hana......masuk kontrak 2008 haritu dgn dia....ingat lagi masa awal2, aku confuse....nk panggil dia kakak ke apa....pastu dia kata "ko jgn ngada2 panggil aku kakak ea...panggil hana je"...kih3....(nk budget muda la tu hana)

pastu dlu mmg giler survival keje ngan pacd...Tuhan je tau brp byk ayaq mata yg berguguran....aku ngan hana mmg terkontang kantin dilambung ombak...terkapai2 di lautan yg deras...sederas caci makian org....errkkk......sampai kena kaunseling...X_X

sebab masa tu staff pacd x ramai, keje berlambak2..sume bende baru nk balajar....bukan sume org willing nk share ilmu.....x penah nya balik awal...sabar je byk2...skrg dh lain...seems easier than before...sbb ramai org boleh tnjuk ajar....

Hana dh nk benti...harini hari last dia....dia follow husband dia kat kluang....so pasni hana jadi warga jhr la nmpk gayanya....xpe, setakat kluang, aku masih boleh jumpa dia....dokek yo....

aku doakan agar hana & family maju jaya dalam hidup....cepat2 dapat baby.....heee.... ;D smoga dimurahkan rezeki slalu.....(sedih la pulak...sobs3)

ni haritu ada farewell utk hana......


Yoyoo pegang, x makan pon.......


Aku n Hana.......




Hana merenung masa depan....(msti pikir nk keje apa la japgi kat kluang ni)



Kami doakan agar kamu sntiasa maju jaya....... ;D



Eating time at Sari Ratu Nasi Padang........



Big Boss.........



Amboi Datul, camtu skali ha..........=p





Emm tu je nk share.......

Pada hana, jgn sedih2 tau.....nnt cari keje best2 k...pasni, nasib sape la pulak kena deal ngan kakak t*ri...hhu...we'll always pray 4 ur future undertakings.....will miss u lot....xoxo....

till then.......

Dari aku yg sebak2 manja.........

.: DAA ~~~ :.



4 comments:

hiro said...

selera mkn.

haLyZaQiut said...

Hiro - kih3...bab makan mmg selera hbs...

Saya Disini said...

rambut ijat..waoooo...mengancam..dh boleh ikat

haLyZaQiut said...

Saya Disini - mcm nyah je... :P