Monday, May 3, 2010

~ Sedih + Heppy... ~


.: SALAM :.


semalam ada 2 bnde jadi......

1) sedih - sebab gaduh dgn si budak nakal ittuu........arghhh......geramnya ngan dia time tuu......rasa nk pergi geget jer......nasib la jauh....kalau x, dah putus dah telinga dia aku jadi mike tyson...and nasib la semalam ada AIM....xdela pikir sgt sebab tgh concentrate sape yg nak amik award.......hhuu.....


2) heppy - sebabnya my best fren dah pregnant.....OMG.....hot mamma la ieda...congratez anyway.....really heppy for u dear.......kita doakan awk dan baby sihat2 slalu......x sabar nk tgk Ieda Junior.......heee.....tetiba rasa cam dah tua lak....yela, nnt dah nk jadi aunty lyza....x kan nk panggil kak lyza lak....mcm x sesuai di situ..hhu...aunty pon aunty laa.....aunty lyza vogidevas...hahaha =D

ok tu je nk update......

pagi tadi blackout...semua down...server, db, system, application......

ptg ni baru ok, so kerja la sampai lebam........errkkk.....

alrite, till then......

Dari aku yang sedang bergosip dgn cik katy.....

.: DAA ~~~ :.

5 comments:

FaRA a.k.a NaNa said...

keh3!..same la liza..smlm bergado-gadohan...sampai rase nak cancel sume plan..geram sgt2.huh..:P tp nasib smlmm jugak ok..kalau x mmg ku cekik die bile jumpe nt(mcm smpi ati..he..)..wakakakaa...

*hrp die xterjumpe komen ku ini..kih3!...:P

FaRA a.k.a NaNa said...

terlupe lg satu..wawawa...besnye peda...congrat sgt2..kih3..xlame lg da bergelar ibu..hiks..:P

fndrockacak said...

aku pun akanbergelar ibu tak lama lagi

hEarTLeSs said...

hehe dah kwen t korg jgn gado2 plak tp gado2 manje la best keh3....congratz utk ida jgk...

haLyZaQiut said...

Nana - ohhoo...awk pon gaduh2 gak ke...biasala gaduh2 ni..baru sihat perhubungan 2 hala..kalau x gaduh, x meriah..the more, the marrier...hahaha...jgn g cekik dia, nnt dia fobia kang nk g jumpa awk...hhuu..

Fndrocka - oo yeke...hi hottest mama...nk sign...ko ibu apa ha...

Heartless - dah kawin x tau nk ckp la ziha...kena kawin dlu baru tahu...errkkk...gado2 manja mcm awk laa...so suwwiittt...=D