Tuesday, March 23, 2010

~ Mari Kita Pergi Picnic ~


.: SALAM :.

Pada hari Sabtu yg lepas bertarikh 20 Mac 2010, saya dan rakan2 telah pergi bercuti merehatkan minda dan memenatkan badan dengan berkelah di air terjun Ulu Yam, Selangor. Kami pergi dengan 2 buah kereta seramai 9 orang. Perkelahan ini tidak dirancang sebenarnya memandangkan tarikh yang dipilih tidak bersesuaian dengan keadaan poket ketika itu. Akan tetapi, oleh kerana tekanan kerja yang membuak2 sepanjang bulan ini menyebabkan kami semua tutup mata dan tidak memikirkan langsung mengenai masalah kewangan. Hhu...(buruk perangai betul). Laporan lanjut seperti di bawah :



Venue : Air Terjun Ulu Yam, Selangor.Masa : 8.00am - 5.00pm

Perenang2 handalan : Muni & Hubby, Hana, Bada, Halyza, (pekerja2 cth) + Ijat, Remy, Syawal, Affiq (teruna x contoh)
Jamuan : Mee Hoon, Nugget ayamas, sosej, sandwich, kek pandan, roti mcm2 jenis, Jajan (pon mcm2 jenis), Pisang, Keropok ikan, air pelbagai perisa, dll.
Pakaian : Ramai org suka pakai baju gelap.Mybe supaya x seksi bila basah..hahaha..
Gaya renang : terbuka dan bebas. Ala dugong, ala jerung, ala singa laut, sume dibenarkan.
Tahap kepenatan : Balik dari mandi je, sume org tertido di dalam kereta dan mengalami lenguh2 tidak terlampau.
Kepuasan : Hilang stress dan dapat bergelak ketawa seketika sebelum harus pulang ke pangkal jalan.
Gambar : Sedikit utk tontonan umum. Mahu lebih, ada di FB.




















ok lah tu je nk citer.......

aku nk sambung wat keje......

till then.....

dari aku yang makan strepsil...

.: DAA ~~~ :.


8 comments:

hEarTLeSs said...

waaaaaaaaa xhajak pownnnnnn

haLyZaQiut said...

Heartless - erkk..ziha, bukankah awk sedang bercuti..lagipon, kami x plan..last minit nya decision..dak hasper yang ajak...im just folowing...sorry ziha..next time kita g dak klas kita ea...

hEarTLeSs said...

kte dah kt kl la huhu xpe2 bln dpn plan la tugeder2 kte pon dah bersemak kpale ni nk kene tebas

haLyZaQiut said...

oohh..dh balik kl ke...emm tulaa..kepala kita pon dh bersemak samun berlalang lalang ni aii...aduhh duhh...

Zulhairy said...

Bulan depan liza nak dtg arau..HEhehehheheheehehehhe.. Umm yg penting gambo meehoon ada yaa...Nmpak sodap joo...Lapo denn....

haLyZaQiut said...

Datang arau....??errkk....bila i ckp...hhuu...(ngada ea u)

mee hun tu mmg la sodap..hingga menjilat garfu...=D

CICIPUNG said...

syoknye bermandi-manda kt air terjun.
hehehe.

haLyZaQiut said...

Cicipung - hee...mmg syok...cejuk3..hhu..nabila msti rindu nk mandi air terjun kan...