Thursday, March 25, 2010

~ I was tagged by Cik Fatiha ~

.: SALAM :.

ok, disebabkan mata terasa sedikit kesengalan di beberapa kawasan, kita break dlu buat tag oleh Cik Fatiha ni...^_^

1) Siapakah diri anda di rumah?

Rumah sewa - penyewa rmh dan rakan2 kepada penyewa rmh yg lain.

Rumah keluarga - Seorang anak yang degil dan kakak yang garang.=D

2) Siapakah diri anda di samping rakan?

Seorang manusia biasa yang kadang2 melakukan kesalahan dan tidak berupaya memuaskan hati semua org.

3) 5 benda yang anda idamkan tapi belum tercapai


1) Ada suami yang baik + anak2 yg comel yg soleh solehah.

2) Menyara keluarga [ibu ngan papa x payah kerja lagi, dok rmh je].

3) Toyota Harrier (dream car).

4) Ada pekerjaan yg betul2 tetap + mantap [career women..hhu].

5) Melancong kat overc..[syoknyer kalau lah boleh dpt].

6) Sebenarnya ada byk lagi...dah nama impian, mmg la ada byk kan...=D

4) Siapakah nama pasangan anda?

Suami - blom ada.

Pasangan skrg - En B. =p

5) Ceritakan 5 perkara yang paling anda tak suka tentang pasangan anda?

1) Dia makan laju, sy makan lambat.

2) Dia suka kata sy comel..hahaha (perasan terlebih).

3) Dia suka ugut nk botak...T.T

hahahhaha...x delah...watpe nk aibkan org....errkk...hhuu...x x, sume shuukkaa nya punn...=D

(terima dia sebab dia adalah dia)

6) Bila tarikh anda couple?

Emmm....raya cina tahun dot dot dot...=D

7) Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Kalau dh lama x jumpa, sy suka cari pasal...buat kepala dia pening...buat jiwa dia kacau...huk3...(teruk giler rupanya aku ni)

8) Lagu tema cinta anda

Ada mcm2...kami mmg suka nyanyi...kisah apa suara x sedap pon....tp bukanlah lagu tema...mcm geli je bunyi...nk nyanyi, nyanyi jelaa...

9) Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

Emm....nthla...biar jela diri dia mcm tuu...(aku kot yg kena byk berubah..hhhuu)

10) Tag 10 rakan anda yang lain

Kalau x nak boleh x.......tp sape nk buat, dipersilakan....mai2 kita wat tag mnghilangkan kebosanan....=D

k lah....

aku ada byk lagi bnde yg perlu diuruskan......

till then...

dari aku yang lapar2 manja......

.: DAA ~~~ :.

2 comments:

Zulhairy said...

Apo kobondonya lapo2 manja tue haa??

U...Xckup lima tue...CEpat2 edit...Hahahha

haLyZaQiut said...

Zulhairy - lapar manja tu lapar yg ala2 baru nak lapar...hhuu...

kang i edit betol2 kang, x ckup page lak nnt nk ngumpat pasal u...hahaha...