Wednesday, March 10, 2010

~ Apa lah...... ~


.: SALAM :.

aku sbnrnya nk post kat blog gmbr2 menu masakan special sempena bufday wani, housemate kami last friday...tp asyik terlupa & x sempat jer......
-apa lah-

hari ahad haritu aku tgk citer king kong kat tv3....pastu citer tu blom habis....aku pon tnggu la pas nightline....skali xde pon sambungannya...
-apa lah-

sekali rupa2nya sambungannya next week...dia wat dis week kingkong part 1, next week kingkong part 2....
-apa lah-

semalam rmh xde air....pastu g mandi kat rmh kakak mimah...level yang lain...(rmh dia ada lak air)
-apa lah-

pagi tadi pon air xde....mandi air masak.....
-apa lah-

keje skrg mcm byk....tp x tau nk start ngan yg mana...
-apa lah-

dis month plan macam nk saving ckit....tp x nmpk bayang ponn...
-apa lah-

smlm leh check MTEST....KPLI nyer...ramai mmber x dpt amik exam....sigh..
-apa lah-

aku lak dapat amik exam, tp x study2 lagi.....
-apa lah-

aiihh.......nk kena agaknya aku ni........mengada sgt.....(-_-')

oklah...tu je keluhan jiwa raga.....
kang makin byk aku tulis, makin sakit hati org lain baca nnt.....hhu...

till then.....

dari aku yg makan biskut nestum...

.: DAA ~~~ :.

12 comments:

K.A.T.H.Y said...

Apa lah kamu haliza..(ayat cik shuko)

BTW,Good Luck for ur coming test!!

p/s : aku terbayang2 kalau haliza betul2 jadi CIKGU kelak....
ermmmmmmmmmmmmmmmmmmm~~~~~

haLyZaQiut said...

Kathy - heee....tq2...wish me bunch of luck...AMIN...=)

amboi panjangnya emm awk...nape, awk rasa sape yg buli sape ea...hahaha..OMG...^_^

K.A.T.H.Y said...

bukan buli...
tapi aku tak tau cikgu kategori mane ko akan jadik...
cikgu spesis harimau jadian atau cikgu spesis fasha sandha(lembut je kan...)
sebab dua2 pun ko bleh jadi..
hahaha!!

haLyZaQiut said...

Kathy - wahhh statement...nakal sngguh di ctuu...wahahhaha...
hampeh r awk katy...smstinya kita spesis ala2 f.sandha yg kdg kala bila bulan mengambang leh bertukar mnjadi harimau liar (bukan harimau jadian)..hahahhaa...nthla...kita pon x taulah...kategori luar kategori kot...=D

K.A.T.H.Y said...

tp ko sit for mtest kan?
so,ko akan ajar dak2 bawah 12 tahun..
so, pd firasat aku ko akn jadi ckgu yg baik,penuh berkrim dan disukai ramai lah. ;)

hehehe! chaiyok2...

haLyZaQiut said...

Kathy - errkk...mcm x sesuai je cikgu disukai ramai...haha...nthla, kalau ada rezki barulah fikir sat nk jadi cikgu kategori mana...

p/s : jd cikgu feveret ni mmg best, nnt ada student dtg rmh hantar buah...=p

hEarTLeSs said...

same goes here
-apa lahhhh-
huhu

Zulhairy said...

Digulung kesedihan dan kehampaan macam kuey tiaw gulungs...Hahahaha

Katijah said...

wakakakaka!!! buah pear beli kat the store kan... hehehhe :P

haLyZaQiut said...

Heartless - awatnya cek...jgn sedey2...cepat hntr kerja...nnt leh gi utara dgn aman...=)

Zul - bahulu gulung sedap kan....nyum3...=D

Kathy - hahaha...tahu xpe, tu baru ngajar sekejap tu...kalau ngajar lama, terus hntr buah2an dalam dulang (meminang)..wahahahhaha...

fndrocka said...

apa lah

haLyZaQiut said...

Fndrocka - apalah ko ni...bz praktikal apa...