Monday, March 1, 2010

~ Release Tension ~


.: SALAM :.

aii.....last weekend ni cuti 3 hari....aku x balik jhr sebab ibu, papa, arif xde...pergi Rompin...so, apa yg aku buat sepanjang cuti....meh nk citer skit...


Jumaat (26/2/2010)


aku gi Mid Valley....pas amik Cik Biah kat Vista kat kerinchi tuu, aku ngan Cik Wanie terus gi Mid....tujuan nya first skali sebab aku nk gi jumpa En Zul yang tgh ada lawatan kat KL...n secondly nk g tgk Niyang Rapik...hhu..kt org beli tiket yang kul 4.40pm, masa tu baru kul 1 lebih..tp seat cuma yg tinggal area betul2 kat depan screen je...dalam 4 5 row dari screen..fuhh, ramai betul org....terdongak2 kt org nk tgk hantu...=p sold out kot tiket...ish3...penangan Ahmad Idham...citernya...?? hmm...boleh tahan laa...seram gak...ada la bberapa scene yang terkejut2 manja gitu...terjerit ala2 nak terkuchil...hhee....pastu watpe lagi ea....byk borak2 + lepak2 je...jalan2 sampai nk tercabut kaki.....ha, de gak tersermpak ngan junior2 ku semasa di arau dlu...tp x sempat nk sembang2 lama...dh besar dh mereka...(apa ayat aku ni)...eh lupa lak Mr Toto pon ada sekali...sape tu Mr Toto...?? hmmm....


Ni lah Mr Toto comot yg nk gak ikut kami berjalan2....hhuu...Thanks B.....=)


pastu dh malam, g hantar En Zul balik Kolej Alamanda PJ....pastu lepak kjap je ngan En Zharif...En Zharif ni corsemate aku masa kat UiTM...skrg kerja dgn Microsoft...En Zharif dtg lmbt sgt, dapat borak sikit jer...xpe, nnt ada masa kita lepak sama2 lagi ya...wat reunion terus..hhuu...pastu dh kul 11pm lebih, aku, Cik Biah, & Cik Wanie pun pulang lah ke rumah....babai En Zul dan En Zharif....nanyte...^_^ (uihh, lenguh nya kaki)


Sabtu (27/2/2010)


Kami, (Cik Biah & Cik Wanie) pergi menghangatkan dan meramaikan org yg mmg dah sedia ramai kat PAS (plaza alam sentral)....ish3...ramai sebabnya ada Mini Konsert drama bersiri Kau & Aku kat astro tu ha...so sume ada la masa tuu...akim, ariel, mila, raja farah, anita baharom, dll....nasib la aku pergi belah ptg...sbb show tu start kul 11am....so kul 5pm lebih tu dh kurg skit org...kurg x kurg, korg tgk la ni ramai x........


pastu biasalah, bila dh pergi PAS, msti kena pergi lagi 2 mall yg sebelah2 tu...SACC Mall dgn PKNS....hhhuu...pastu last skali pergi Tesco, bli barang2 nak masak laksa...sebabnya hari Ahad mahu masak laksa.....yeayyy!!! My fevereto... Chef Wanie yg memasak...aku tolong makan saja...hhu....sedap2....

hari ahad x gi mana2....bantai tido pas makan tuu...sedapnya...dapat tido ptg...nikmat gilerr...=D


tu je aku nk citer....

xtvt rutin seorang bujangan....=p


till then...


Dari aku yang sengal2 mata....


.: DAA ~~~ :.


10 comments:

hEarTLeSs said...

kalo liza g jom heboh ari sabtu kte ade kt sane blh jupe peluk2 rebit gitew akaka

haLyZaQiut said...

ooh yeke...ziha g ngan sape..??
peluk2 rebit..??hahaha...
1st time dgr...teruja lak...cmne gaya pemelukan ittu..hhuu

hEarTLeSs said...

ngn hubby laaaa hehe ha nnt jupe kte wat peluk rebit

haLyZaQiut said...

heheh...msti gaya ala2 pelukan manja x hengat tu kan...hhu..wahh..syoknya dia g jom heboh..msti ramai org kan...

hEarTLeSs said...

haha mmg pon sbb tu malu nk wat smlm akakakakaaaa ermmm kte g tghari xrmai sgt tp pns...g jap jer xthn dah png kpale...

haLyZaQiut said...

ooo..kalau tghari lagila panas...dhla tgh musim panas ni..hhu..xpe g sekali skala...honeymun kat jomheboh...^_^

hEarTLeSs said...

hahah hanimun eh

♥M.I.Z.A♥ said...

credit tuu miza yg tlg pilih kn mr toto tuu utk k.liza...!!!!!
tpuk2..haha
nk jgk mnyibuk..
=p

haLyZaQiut said...

Miza - hahhaa...yeke...ooo, credit to you...credit to you....(jgn mintak credit topup sudda)..wahahha...comey3...mcm org yg pilihkan gak...=p

haLyZaQiut said...

Miza - hahhaa...yeke...ooo, credit to you...credit to you....(jgn mintak credit topup sudda)..wahahha...comey3...mcm org yg pilihkan gak...=p