Wednesday, February 10, 2010

~ Mari Nyanyi Lagu Jiwang... ~



.: SALAM :.


occayy...harini mcm tgh bermood nk nyanyi lagu jejiwa...apakah aku masih terbawa2 mood karok ahad lepas....hhuu...haa...bercerita pasal karok ahad lepas ni, aku x tau apsal nth aku, mimah, wani, n biah (osmet2 ku) semua nk nyanyi lagu sedey2 + sentimental bagai....adakah dipengaruhi oleh persekitaran sekeliling..?? x jugak...baru pas makan pizza biah open table...x kan la mood sedih kot pas dibelanja...tapi antara lagu2 yg bertuah telah terpilih utk dinyanyikan oleh kami ber 4 ni ialah salam utk kekasih, pelamin angan ku musnah, purnama merindu, hey ladies, kesilapanku keegoanmu, dan sebenarnya, lagu ila sabri pe nth tajuk dia, n byk lagilaa....hmm...sedih2 je muka sume org bila nyanyi....tp aku rasa aku tau nape sume org nyanyi lagu2 jenis cmtuu....biasalah...masalah dlm kehidupan tidak dapat dipisahkan.....bak kata Lenka - trouble is a friend of mine......hmmm....


so, tetiba harini aku rasa aku nk paste 1 lirik lagu yg aku rasa sweet sgt....kalau korg rasa mcm x pernah dgr, cuba cari kat utube...aku nk paste link mmg x dptlahh...utube mana leh bukak kat cni....=P


lagu Pastikan - Dato Ct...

Lihatlah Langit Di Atas Sana
Tersenyum Melihat Tingkah Kita
Selalu Ada PeristiwaYang Membawa Pertengkaran

Maksudku Hanya Ingin Yang Baik
Untuk Kita Berdua Dalam Bercinta
Baiknya Aku Buruknya Aku
Terimalah Aku Apa Adanya

Pastikan Kau Dengan Aku
Jangan Ada Cinta Lain
Tak Pernah Aku Terlintas
Niat Ku Untuk Berpaling

Maafkanlah Aku Sayang
Bila Belum Kau Bahagia
Sejauh Langit Di Atas
Kan Ku Kejar Bahagiamu

Biar Langit Dan Bumi Meruntuh
Biar Jasad Kita Tertimbun Di Sana
Tetap Bersama,
Tak Ingin Lepas
Mencintaimu Ku Jadi Begini


heee.....lirik tu sbnrnya yg aku rasa best....

B, i dedicate dis song just 4 u....(bkn just 4 lough ea)...=D

yeayy, harini dah hari rabu...x sabar nk jumpa peda...rumate ku tersyg masa kat arau...cepatlah masa bergerak....=))


ok tu je....mari sambung wat kerja...

till then...

dari aku yang nk menyanyi2....

.: DAA ~~~ :.

6 comments:

K.A.T.H.Y said...

lagu ni la aku salu nyanyi mase kat arau dulu haha!!

haLyZaQiut said...

Katy - haah kan...awk shukaa sgt lagu ni...lirik mendalam kot..?? errkk...=p

Zulhairy said...

Uhh peda jew?? I xdew?? Xperla...=P.. For me?? Heee thanks my lovely dear dato' siti norhaliza..Ehhh liza...Har3..

haLyZaQiut said...

Zulhairy - hhehe...u pon sama gk la..x sabar mahu jumpa...terlupa nk selit sebelah nama peda...hee..=p

amboi...perli lak ea...nama org xde 'dato' laa...'miss' je...hhu..

sama2...=)

fndrocka said...

thanks tujukan lagu tu untuk aku~~!!

haLyZaQiut said...

Fndrocka - you're most welcome...=p