Thursday, January 21, 2010

~ Update Sambil Makan Limau.. ~



.: SALAM :.

Emm...orite...aku sje je nak menaip sambil makan limau di opis....harini xde citer apa pon..aku pon x tau apa aku nk taip...tnggu jela bait2 perkataan yg terhasil dari hentakan jari2 ku di keyboard ni....(^_^)

haa...bercerita psal limau....biasalah, dhnk raya cina ni kan...mstila sume org makan limau...bkn cina je yg dpt makan...melayu india pon terkena tempiasnya...hhuu...my big boss dtg semalam n bg / sedekah kan limau berkotak2 utk staff kat cni...kat bilik aku dpat 2 kotak limau...tu yg aku asyik makn je dari semalam...xde la ayik sgt, smlm makan sebijik...harini baru makan sbijik jgk...=p boss aku just got a new baby boy...so suweett....moga melimpah ruah la rezki anda ya boss....=) doc g specialist...wife dia wat caesarean...so, total sume dalam 10k++....ffuuhh, mahal gak nk dpt baby ni kan....ish3...g hosp gov pon ok je sbnrnya...tp sbb dia ada duit....pe salahnya g private...yah3...kene kumpul duit byk2 kalau nk g specialist...hehe...

haa...yg last post aku ada citer pasal ayah sahabat aku telah pulang ke Rahmatullah kan....aku tnya papa dh...papa kata ayah dia myb kena heart attack...sebab tetiba aruah jatuh dan pengsan...terus bawak g hospital....n then x lama meninggal dunia....so sad laa...xpe, Allah lebih menyayangi dia...kita yg hidup perlu teruskan kehidupan n doakan yg terbaik utk aruah...(emm, patutla aku rasa x sedap hati je pas mimpi yg haritu tuu...kalau x ingat, aku ada wat satu post pasal mimpi....click sini utk baca)...time tu aku mimpi gigi aku terkopak...slalu org kata kalau kita mmpi pasal gigi tercabut ke, means ada org dekat nk mninggal...tp aku x taula kesahihannya...tp rasa mcm cuma satu coincident je kot....

emm....eh apsal la lagu kat list yg aku dgr ni sedih2 je ni...bila rasaku ini rasamu laa...thinking of you laa...patutla mood makan limau ni pon cam sedey je...eheh...next week aku mahu pulang...hoyeaah3....rindu sama ibu papa arif....oohh arif, mentang2 la dapat u dekat...balik every weekend...hoho...manja atau tidak itu budak...fikirlah sndiri...=p

xpelaa...aku sambung wat keje dlu....sebelum tu, mari kita sambung makan limau....(^_*)



ok, tu jer...

till then....

dari aku yg tgh dgr lagu kotak - masih cinta (sedih gak)

.: DAA ~~~ :.


4 comments:

l@dylily said...

dari smalm la .. liza limau liza limau liza limau... wakakka

haLyZaQiut said...

Ladylily - hahaha...smlm pesbuk..harini blog lak..wahaha..

fndrocka said...

abislah keibod bau limau,..beremut nanti

haLyZaQiut said...

Fndrocka - xpelaa...biarlah ada bau buah ckit...msti makin rajin aku nk menaip..hee..

*beremut apa..? bersemut taulaa..=D