Wednesday, January 6, 2010

~ Makan Sampai Kenyang... ~



.: SALAM :.

Semalam, kami ada jamuan mari makan2 sampai kenyang....hee...
ok xdela...cmni....
semalam kt org (aku & housemates) celebrate bufday Mimah yg ke-20an....haha...


Ni adalah Cik Mimah...jumpa di mana2, sila maklumkan kepada saya...=D


Actually, dh terlewat sehari pon...sbb bufday dia 4th Jan (sama ngan ibu)...
So, alang2 mimah x kerja semalam, n dia nak masak special....apa lagi....
rezki jgn sesekali ditolak....
kita org pon terus call Dominos Pizza...
wat2 tambah mana yg dh ada....
So, pe tunggu lagi...eating time...!!
kt org makan2 sampai x termakan....
Antara juadah yg ada (rasalah ketupat ini, dgn rendangnya skali...ok, melalut...)


Of coz la Dominos pizza (toping : extravaganza), spaghetti bolognese, Cinnastix with icing (breadstick), Coke, and main menu : Creamy Chicken Spaghetti...








Creamy Chicken ni homemade ya....Bufday gurl yg masak....nyum3....


Masalahnya yg jadi kenyang terlampau ni, mimah letak spaghetti kat setiap org nyer pinggan ya ampun....byk kot...mimah ni mmg nk dera kami ke apa...hhu...

Apa2 hal pon, kami akan doakan mimah sihat2 n ceria2 slalu....=)
Best of luck in ur life babeh....

Tu je nk story....

Till then...

p/s : Nanti nk g bli remote astro laa...apa da...rosak pulak di saat2 cerita best byk ni....

Dari aku yang sejuk2 manja...

.: DAA ~~~ :.



4 comments:

Zulhairy said...

U...Ape tue sejuk2 manja?? HAha..

Happy Bday Auntie MImah...Moga panjang umor murah ler rezeki...

haLyZaQiut said...

Zulhairy - Sejuk2 manja tu...sejuk yg x brp nk sejuk...so so gittuu...hee...=p

*Aunty??perasan muda kah...

fndrocka said...

blog kau ni banyak meraikan hari lahir eh

haLyZaQiut said...

Fndrocka - nk wat cmne...bufday mereka ni semua nya dekat2...=)