Friday, January 8, 2010

Aku dh jawap tag oleh Cik Teha. Aku nak tag Kathy, Ziha, Nana, Mimah, Fendi, Nabila, Miza & Ijat.



.: SALAM :.

occay, disebabkan sy skrg sgt sakit perut ditambah secebis perasaan bosan...marilah kita wat tag dari Cik Teha ini....


1. Adakah anda rasa anda HOT???

HOT?? x langsung kot...bg aku kalau hot tu mcm Megan Fox ngan Jessica Alba...ooh, they're pretty hot...=p


2. Upload gambar kegemaran anda.



3. Cerita pasal gambar

Ok, ni bukan eyes on malaysia...tp x tau pe nth nama dia...still kat mlk...time ni, aku dan Mr Z merayau2 di sekitar kawasan ni...aku nk gak snap gmbr ni tp nmpk sume (means nampak sampai ke atas la n dari jarak yg dekat)...byk kali aku snap dan aku rasa gmbr ni paling memenuhi citarasa aku...ehehe...sbb bende ni kan tinggi, so kalau nk snap semua, kenala jarak jauh...tp aku puas pusing2 kamera tuu...hhu...(walaupon gmbr senget benget, peduli apa aku)..


4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

Emm...last Saturday kat Tesco Shah Alam bersama En Fendi dan Cik Perempuan Lawa Berkereta Viva...hhee....

*apalah servis kat pizza ni sgt hampeh...


5. Lagu terakhir anda dengar

Dalam kereta OTW nk g kerja td lagu apa ea....kalau x silap aku last song lagu Party in the USA - Miley Cyrus.


6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini

Check Email kerja + baca kosmo....(masih sensasi kisah pembunuhan kejam kat Gemencheh N.9 tuu..ish3...dhla tanam kepala kat sek 21...dokek je ngan rmh aku...huu...)



7. Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?

Ha..? Kakak, Angah...tu je kot..



8. Tag lagi 8 orang

1. Kathy

2. Ziha

3. Nana

4. Mimah

5. Fendi

6. Nabila

7. Miza

8. Ijat


9. Siapakah orang no.1 kepada anda?

Kathy - member seperjuangan kat Arau dulu...1 rmh, 1 kos, 1 klas, 1 kereta, 1 meja makan, 1 group gossip, 1 group FYP...hehe...


10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5

Fendi, ko sgt poyo...bila nk blnja aku makan...?haritu sape blnja pizza...? ko ke PLBV? hhu...



11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?

Nana - ada hub darah ngan mak ayah dia laa...ayah dia kawan ayah aku...tetiba kami dapat 1 kos...padahal b4 tu, x pernah kenal pon nana ni...hehe...kt org slalu balik arau sama2...naik bas S&S kaler merah...


12. Bagaimana pula dengan no. 4?

Mimah - xde hub sedara pon ngan aku....tp dh 4 tahun lebih kami hidup bersama....errkk...


13. Pesanan kepada orang no. 6

Nabila - blaja rajin2 ya nabila....jgn stress2 tau....n jgn makan megi slalu....

* kem salam kat pak arab yg hensem2 kat sana....=p


14. Kata-kata cinta untuk no. 2.

Ziha - kata2 cinta???

"Ziha, ku doakan agar dirimu senantiasa bahagia di samping insan yg tersayang...ku tidak sabar menunggu hari bahagiamu itu...hari bersejarah yg ku tidak akan lupa sampai bila2...-ikhlas mendoakan dari aku di tingkat 4 utk ziha di tingkat 2..." wawawawa....


15. Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?

Miza & Ijat - Persamaan?? Ada...Menuntut di UiTM Perlis + kos yg sama...^_^



16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda

1. Seorang wanita.

2. Tinggi dan cantik.

3. Aktif berblogging lately.

4. Ada koleksi citer2 hantu...hhu...

5. My junior...(tp dlu kita jarang ckp kan)


17. Persamaan antara kambing ngan lembu?

2 2 sedap wat masak kari....haha...


18. Perasaan anda buat tag ini

Suka je...boleh menghilangkan kebosanan aku....



19. Adakah anda tahu si razman itu sengal?

Tahu....(razman mana nth)


20. GAY or LESS??

'Bi'...haha...xde2...im straight normal occaayy...=D



ok, dh hbs dah....

TQ teha coz tag akk....=)

tu je...

till then....

Dari aku yg makan jajan...

.: DAA ~~~ :.

6 comments:

hEarTLeSs said...

wahhh mengetag kte yerrr [sungguh puitis ayat cintamu akaka]

haLyZaQiut said...

Heartless - ehehhe...puitis kan..tgk kaki la beb...hahaha...

Fathiha Zainal said...

5 perkara psl org yg mengetag tu... Hik3!
Yup! Dulu mmg jrg sgt kte ckp. Malu2 kucing gitu. =p

haLyZaQiut said...

Fathiha - haha..kucing x berapa nk kucing la jugak...wawawa~~

♥M.I.Z.A♥ said...

saya igin mngucapkn ribuan terima kaseh kpd k.liza krana tlh mngetag sy..
tgungjwb brat neh..hehe...tag tagging..
okeh...! next post nt akn diusahakn..

=)

haLyZaQiut said...

Miza - haha,xpe miza..klu x nak wat pon xpe..sje je akk tag..x tau nk tag sape...kalau wat pon, cnfim lagi bgus...wawawa~~