Wednesday, November 18, 2009

~ Kami & Makanan... ~

.: SALAM :.


alrite, harini mahu memaparkan sedikit sebanyak gmbr kami dan makanan...
yang seperti isi dgn kuku...
seperti aur dgn tebing...
seperti air dicincang x kan putus...
dan seperti perumpamaan2 lain yg lebih sesuai...(^_^)
kami mmg suka berjalan dan makan2....
huahahha...


Venue : Kenny Rogers Mid Valley + McD sek 26
Member : haLyZaQiut, Mimah d Bomb, Farah Fauzana, Wani ASMA, dan Shami Yakult...(hehe, suka hati aku je)
Reason of eating : Kami mmg lapar + Bufday Celebration Farah dan Shami...heppy belated bufday to both of u....=)
Date : Sabtu (14/11/2009)
Time : Sepanjang petang sabtu yg indah...











kesian lak tgk kek ni...2 org nyer bufday...2 kek je...xpe2...asal kita NJOY!!! =D

















heee.....

itu shaja utk hari ini.....


next week dah raya haji.....kjap betul masa berlalu.......


***************************************


mungkin insya Allah jika tiada aral mlintang, aku dan yg lain akan berpindah ke rumah baru di Kelana Jaya pada tahun hadapan....smoga semua berjalan lancar....AMIN....


ok, till then........


dari aku yg nth apa2.......


.: DAA ~~~ :.



4 comments:

l@dylily said...

tu ah za.. tah pape..
kata kenny rogers.. tp pic 1st kt mekDi.. huhu~ seb bek ade gak pic kt uncle kenny.. =p

haLyZaQiut said...

haha...pic tu malas nk arrange balik...
mmg Mr Kenny tu 1st destination..pastu bru g mcD...hentam saja la labu...=D

hEarTLeSs said...

arrggghhhhhhhhhhh lapo!!!!!!!!!! uit dpt rmh ktne?

haLyZaQiut said...

sabar ziha...ni lah sbnrnya dugaan dalam berlapar...dgn melihat foto2 makanan...hehe...