Tuesday, October 6, 2009

~ Jawapan kpd O.House ~


.: SALAM :.

Untuk Sabtu ni (10 Oct 09) :

Mimah UiTM : Lyza, ko jgn lupa kakak aku ada open house sabtu ni tau. Sekali dengan bufday Wafiq...

Lin MRSM : Dijemput ke rumah, open house riang ria raya pada 10.10.09 kul 5pm-10pm beralamat di .................. .

Alfi Office : Lyza, aku nk jmput ko g open house rmh aku kat Cheras sabtu ni....dtg tau...ni alamatnya ............... .

Ekin UiTM : Cik Ashikin akan mengadakan rumah terbuka pada hari sabtu bermula pas zohor...datang yer ramai2......

*ayat telah di edit sedikit*


mmmm tiba2.....

Papa : Hello lyza, papa dh dapatkan service voucher free utk 15000km n 20000km....so mileage dh brp?

Lyza : Emm, dekat 16000km....

Papa : Ohh, lebih dah tu...k...balik sabtu ni....g service....

Lyza : Ha, balik?? Allah.....

Papa : Nape, balik laa....habis, kalau next week nnt dh lebih sgt.....lagipon rumah kita ada marhaban lelaki minggu ni....(wat kali ke-2, last week pompuan, aku x balik)....
dah, balik balik.........
(marhaban x tau?? sila google sndiri....=p)

Lyza : Ha.......yela2....balik la nnt........=( (Arahan papa sgt tidak boleh ditolak)

Jadi, saya ingin menyusun 10 jari memohon maaf kepada rakan2 yang berkenaan kerana tidak dapat bertandang ke rumah kalian........

Sorry ya.......




Insya Allah next year kalau umur panjang.........



Jemput lah lagi....... =)



Semoga majlis kalian meriah dan dilimpahi Rahmat.........



ok, itu sahaja mahu beritahu......



dari aku yang rasa bersalah.......



.: DAA ~~~ :.

18 comments:

Katijah said...

huh..artis betol ko nyah...!
byk gile invitation..
ade unsur riak sikt...

lagi2 cite sal keta...
lagi ade unsur riak...
ekekekekkeke!!!

sal ko balik minggu ni nyahhh?
aku baru nak turun KL lah..
baru nak melepak kat condo mewah ko tu...baru nak wat gosip raya..
alahai...ko ni...
:(

l@dylily said...

alahai korang nih.. huhu~ (T_T)

sedey ak..huk huk

Zulhairy said...

Banyak nor invites...PM pun kalah..
Akakaka...Last johor gak kan..Kuang3

haLyZaQiut said...

katijah - haha, nyah uitt...ni bukan unsuk riak atau ribak...ni unsur menghebah2kan...wawawawa...

alahai sorry la syg...i pon x plan nk balik...wat to do babeh...ni zaman bila lak i tinggal kat kondo mewah ni...boleh mnimbulkan keriakan jugak ni...hahaha...next week la mai rmh...mai mai mai...=)

ladylily - alahai ekin cyg...(eh byknya syg)...sorry k..xpe2, yg len free kan...soh diaorg basuh pinggan..hhu

zulhairy - tula, nk wat cmne...hari ahad ibu nk wat o.house utk kawan2 dia pulak...duuhh...

Zulhairy said...

ok lah tue...Nti mesti sumer tny bila liza mau kawin...Blh kenen2 ngan anak2 mereka2..Hahaha..Jgn mare..=P

fndrocka said...

OWH.terpasa lah batalkan hasrat untuk jemput kau makan rumah terbuka bertemakan hotel 4 bintang pada hujung minggu ni..kad jemputan kau aku dah bagi kat orang lain.duit raya yang kau terlepas kira-kira 50 rm.

ok, itu sahaja mahu beritahu......



dari aku yang rasa (tak) bersalah.......

haLyZaQiut said...

zulhairy - mmm k gak tuu...pucuk dicita, ulam mendatang...hahaha...nnt nk pakai tag "sape ada anak laki, leh kenalkan kat sy..=D"
*pehal ayat desperedo lak ni...

fndrocka - alah, ko mmg saje je kan...time aku x leh, time tula ko nk jmput...time aku boleh, time tu ko x ingat kat aku...aku sedih ngan ko ni laa...huhh...
post duit raya kat aku sebagai hukuman...hhuu

♥M.I.Z.A♥ said...

laaa...
npe xkp awl2..
okeh..sy bole wkil kn k.liza..
lalala~ =P

haLyZaQiut said...

miza - hahaaha...amboi miza...bab makan o.house laju je ea...miza jauh sgtlaa...klu dekat, dh lama u can attend on my behalf...heee...=P

♥M.I.Z.A♥ said...

caannnteeekkkk........=)
haha..uhh! kte tggu next year..
i will b there...
kje kot? adehh...xcy dri dh nk kje..
hakhak..proposal final project pon xciap lg..dh pkir nk kje..

o.house..o.house..huhu..

aishh..asl kte xpnh knal tyme kt u kn..
mcm best jek neh kalo kte knal2..aiyoyo..lg meriah..

haLyZaQiut said...

miza - hohoho...insya Allah...leh2..proposal final proj? haha, biasala tuu...last minit nya rush..tnggu next sem...x tido dekat sminggu tu biasala...hee..(ayat memerli diri sndiri akibat suka mnangguh kerja)

dulu kami sgt low profile...xde sape kenal...sgt pemalu kucing...angkat muka pon segan...=P

fndrocka said...

kalau kau kenal lyza masa zaman Unibesiti..tentu kau akan menyesal wahai Miza.lyza bukanlah seperti yang kau sangkakan........aku kenal lyza pun masa dia sedang membelasah seorang budak junior lelaki..telinga mamat tu dah 80 peratus terkopek..kebetulan junior tu member aku..jadi aku sempat bayar lyza 4 ringgit sebagai perlindungan..time tu lyza takde duit nak makan tengahari.

fndrocka said...

tambah sikit lagi...nama samaran lyza ialah Erine..bermaksud wolverine...

haLyZaQiut said...

fndrocka - what d hal ko..??hahaha, ala kecoh la...baru 80% terkopek ko nak bising...aku ngat nak kopak kan terus telinga dia...nsb ko bayar gak 4 rnggit tu...kalau x, mmg selamat la ko..ngan ko skali aku kopak kan...hahaha(gelak jahat tahap tera)

♥M.I.Z.A♥ said...

kahkahkah...
uihh..bole dpercayai ke fndrocka neh.

itu nme nyer girls power..! haha..
smpi xpkse byr duet perlindungn..
ingt along ke..hikhik..

caya lahh k.liza wat gtu..
=D

haLyZaQiut said...

miza - hhii...mmg gurl power...tp citer ni mmg betul...sbb akak dlu berguru dgn mike tyson...bnde kecik je setakat kopak mengopak telinga org ni...apa la sgt...haha..along tu sume berguru dengan akk la...

kan fendi kan...........

fndrocka said...

(buat2 tak dengar...malas nak layan dia mengomel)

haLyZaQiut said...

fndrocka - weeekk...=P