Wednesday, October 21, 2009

~ Bosannyerrr..... ~


.: SALAM :.


aku nk ckp aku sgt bosann skrg.......ni pon boleh mndatangkan stress gak kat aku nii...huhh....bukan sebab xde kerja....akan tatapi....!!!


sebelum tu aku rasa mcm nk menangis lak....sobs3...(T_T)
xde, aku kerja ditempatkan dalam 1 bilik....so, kami 1 team ni ada 5 org..kadang2 je 6 org...3 laki 2 pompuan....so, aku de sorg je peneman yg pompuan la dalam bilik nii...kalau kat luar tu, ada lah ramai orangnya.....


hana...nama member aku nila....aku penah post 1 entry psal dia....sila click sini jika ingin me recall....mmm pagi2, big boss dh bgtau soh dia pindah...bukan pindah rumah mahupon pindah tempat kerja...akan tetapi pindah meja shj...hhu...pindah dari dalam bilik ni ke luar....tp masih di floor yg sama laa...sebab ada hal sebab musabab yg tidak dapat dielakkan.....(-_-!)


xdelaa...aku pon mstila sedey gak sbb nnt aku dh xde kawan....mksud aku kawan borak2 kat ofis nilaa...aku slalu ckp kat dia mcm2 hal...makan apa malam td...masak pe smlm...makan kuih sama2....makan gula2 + asam sama2....sume la sama2....tp dia dh kene dok luar...
dah tinggal aku sorg pompuan dalm bilik ni....3 laki...aduhaaiii....x kan aku nk borak ngan dia org pasal masak pe makan pe....kesimpulannya, aku berasa boring sebab dh xde mmber dalam bilik nii...laki 3 ketul ni watpe....(hhu, sori en koi (bukan nama sbnr))


aduhh....nth2 aku pon nk kena pindah keluar kot....
pape jelaa...pindah, pindah laa...x pindah, ngadap jela muka 2 teruna, 1 married-man ni ha....
jgn diaorg buli aku suddaa....lagi2 en koi ni...chooyyy betol laa nama koi tuu....huu...
hana, jgn nangis na...time lunch lepak cni k....=D


beginilah nasib ku yg x brp nk gembira pada harini....

semoga aku tetap tabah utk berkerja...haha...(mcm org ditinggalkan kekasih lak)


ok, itu sahaja yg mahu aku luahkan....


dari aku yang pening2 lalat....


.: DAA ~~~ :.


12 comments:

miera a.k.a merr said...

first??

hehe.. seperti ku kenal en.koi itu...

maw mati akal klu sesorang pompuan lam tuh... msti asek dgr cite psl bola jer... huhu..

FaRA a.k.a NaNa said...

liza..kite pon pisah ngn kwn2 baru kite..kene r ngadap muke 2 org mamat yg xbape nk btol ari2 ni..wua!!..asik kene buli jek ngn diorg..hampeh tol..tp nasib leh wat cite2..haha..:P

haLyZaQiut said...

miera - miera ni msti kawan en koi chooyy dgn cik katy ea...hehe..slm perkenalan...=D

hmm...xdela, x pernah lak diaorg citer psal bola...mungkin sebab tidak meminati pasukan yg sama kot..haha..

fara - oo yeke...senasib la kita..tula, x best kan kalau dh xde mmber...mngurangkan produktivti syarikat...agagaga~~

Riko said...

sape plak minat bola,
aku minat gimnastik la..
x pn sukan renang..
erm..best..
takziah ek cik liza..
dh x lh korang nk gosip2..
haha..
eh, mira pn de gk ke..
salam perkenalan..
haha..

haLyZaQiut said...

riko - riko pulak nama ko...lalang betol...yela, aku tau ko mmg suka sukan yg ketat2 seksi2 tu...paham sgt dh..aku gossip ngan ko jela nanti ya...haha

fndrocka said...

bukankah itu yang kamu mahukan?dikelilingi oleh para lelaki?di mana hilang genetik kasanova kamu.

antara web yg aku boleh suggest supaya kau dapat get along dan berborak mesra dgn dorg adalah eurosport.com..atau kau cari je ttg rahsia lelaki kat google...hakhak

haLyZaQiut said...

fndrocka - wah3 fndi..gen tu sbnrnya dh lama aku tinggalkan..aku x mo lagi dikelilingi oleh laki2..sudah insaf skrg..(wah, ayat sgt x boleh blah)..

aku malas r nk crik pasal RAHSIA LELAKI...dia org la carik RAHSIA PEREMPUAN patutnya...

fndrocka said...

gen tu boleh diseru semula..keadaan memerlukan.hehe.

lelaki memang selalu mencari rahsia wanita.especially di internet

miera a.k.a merr said...

yupz..btol la tu.. yg comeiy la baek tu.. slm perkenalan... :)



>>Riko seng**.. slm xkenal..bblluueekkk..~

haLyZaQiut said...

fndrocka - haha, tulaa..nnti la aku seru balik biar semngat nk g keje smula..wawawa...

amboi ayat...rahsia pe yg ko slalu cari2 tu ha...curious skjp...=P

miera - hee...en riko mmg seng...

hEarTLeSs said...

xpe liza next week setiap 5 minit kte tmnkan awk kt atas tu heheheheheeee

haLyZaQiut said...

heartless - ambboiii...baiknya...bgus2..hehe