Tuesday, September 15, 2009

~ Buka Puasa CS220 (x - Arau) ~



.: SALAM :.

alrite, hari sabtu lepas, kami warga CS220 intake July 2005 UiTM Arau ada majlis makan2 atau lebih tepatnya lagi majlis berbuka puasa bersama. Tapi x sume org ada. Yang kerja kat selangor ni pon ada gk yg x dtg. Mybe ada msalah2 yg tidak dpt dielakkan.

So, at 1st kami plan nk makan kat restoren nelayan kat tasik titiwangsa. Dah booked dh pun. Tp mybe rezeki x menyebelahi kami, sampai dh waktu buka, meja kami pon x dpt. Sbb trlampau ramai reunion kat ctu hari tu..Kami yg seramai 16 org ni, terabai begitu shaja. x_x

So, utk menghilangkan kelaparan masing2, makanlah brownies yg dibuat oleh ekin...nyum3...sngguh sedap ekin....len kali leh wat lagi....O_o

So, hari pun dh malam, perut pun dh lapar, kami decide nk g smbyg magrib dlu. After smbyg, kami seramai 16 org tu pun gerakla ke Kg Baru. Time tu, kete aku tinggal dulu kat Tasik titiwangsa. Sebab nk jimat kete. Kang konvoi malam2 ni, ada yg meraban2 nth ke mana2 kang. So, kami g 6 kete jer.

Last, sampai gakla kat Kg Baru tu...kita org makan time tu pun dh dekat kul 9.30pm dah...sampai dh x rasa lapar..sebab dh masuk angin perut..Makan kat HR Steak House. Leh tahan gakla..Harga pon berpatutan..

So, pas makan borak2....g amik kete, balik....sampai rmh dekat kul 2.00am jugak la kot time tuu...Ni antara gmbr2 nya la...nk tgk lebih lg, kat FB aku ada...Really njoy the moment..Hope 2 c u guys again...Pasni, kita convoi g majlis kawin rakan2 pula...hhuu....=D




















ok, tu sahaja yg sempat....

till then...

dari aku yang memakai baju hijau...

.: DAA ~~~ :.


5 comments:

l@dylily said...

pasni konvoi pi kduri kawin umah sape dulu eh?..hehe

.:Fathiha Zainal:. said...

Wawawa.. Meriah2!! Best la kowg!
Kak Ekin, agak2 konvoi p umah Kak Ekin dlu x?? Teeettt!! ;p

haLyZaQiut said...

ladylily - mmm, rasa nya kita gerak ke jhr/kelantan dlu kot..soh diaorg baling dadu sape nk kawin dulu...haha

fathiha - haha, soalan cepu cemas utk kak ekin...pe lg kin, jawap jgn x jawap...=p

l@dylily said...

hemo hemo.. cik teha, mana buleh ahkak ni langkah bendul..=p..
bagi yang tua2 lepas dulu.. hikhik..

haLyZaQiut said...

ladylili - langkah bndul pun apa salahnya...=p