Wednesday, September 2, 2009

~ Baik kah? ~

.: SALAM :.


"lyza, jangan la jadi baik sgt...."

"kamu x boleh terlalu baik....nanti org amik kesempatan..."

"tulah ko...baik sgt..."

"ko ni baik, tapi x reti berpada....."

"x sume org niat betul...jangan jadi baik sgt....."

"Next time kalau nk jadi baik pon, biarlah bertempat........"

"i tau u baik, i faham niat u......."


p/s : am i....??? baikkah......??

x_x

im so sorry....

tu je.......x yah ulas lanjut......akan menimbulkan 1001 andaian lain......

till then......

dari aku yang nth apa2.....

.: DAA ~~~ :.

8 comments:

fndrocka said...

baik apekebenda..setahu aku lyza ni jahat orangnya,korng kena tahu bezakan berlian dan kaca..

haLyZaQiut said...

huh...ayat ko...
mmg x bertapis ea...
hahha...
akula berlian yang dicari2 selama nii..
eeuuuwww...

fndrocka said...

kalau kau bg aku duit raya baru aku buleh kata kau baik.

haLyZaQiut said...

kan aku dah kata...
nk duit raya, mai rmh...
insya Allah kalau aku x lupa, aku bagi...hhu

----wEenERism---- said...

k.liza, org wat taik ngn kita, kita bls baik..
itu pling mulia..
hehe..

haLyZaQiut said...

weenerism - ha...sekali baca tadi "kita balas BALIK"
2nd time baca "kita balas BAIK"...
yg second tu ssh sikit tu...
haha...

.heartless. said...

hahaha....
mmg susg pon nk wat..
last2 jd 'kita balas balik'
hehe..

k.liza, miza tukar nama..
hee..ade kecelaruan minda cket..

haLyZaQiut said...

heartless - haah la miza...akk pon terconfuse sekejap sebab ur nick sama ngan kak naziha...
"heartless"..

korg jangan ada kecelaruan minda yg sama lak...hhu