Friday, August 14, 2009

~ Oohh Ieda ~




.: SALAM :.




Ok, ini Nurul Shafeda (di sebelah kanan). Umurnya 23 tahun. Dia merupakan Rumate ku di UiTM Arau selama 3 tahun berturut2, selama 6 sem berturut2. Dari Cengal ke Dahlia. Dari Dahlia ke Beringin, dari beringin ke Sri Mawar. Ieda tidak dapat mengelak daripada menjadi teman sebilikku. Terima kasih ieda kerana menahan diri dan sanggup melayan karenah ku selama 3 tahun di arau sana. Terima kasih juga kerana sudi meminjam kan telinga anda selama mana kita bercerita apa sahaja kepada anda. Terima kasih kerana selalu membawa biskut anda yang rapuh ituu...hahaha..


Ok, itu serba sedikit..Hari ini bukan mahu bercerita sedih, bukan pula mahu bercerita panjang. Selanjutnya, sila click di sini.

Tahniah Ieda...I'll always pray 4 ur hapiness...

itu sahaja dari saya pada harini...

till then...

dari aku yang mahu makan...

.: DAA ~~~ :.

11 comments:

fndrocka said...

apakah entri ini?

haLyZaQiut said...

entry ini akan lebih jelas bila aku kata click 'sini' tu...
sila click yaa...
=p

Anonymous said...

thanks liza..thanks jugak coz be my frenz kat arau sana dlu..thanks coz sanggup layan kerenah kt yg ntah pape ni..tnahks coz sntiasa bsama kite time susah ke senang ke...thanks bg tumpang katil awk yg slalu kite buat tido ( maklum la katil kite kat atas mls nk pnjat..hehe)....n THANKS coz mendoakan kebhagiaan kite...

fndrocka said...

oh my goshh..

haLyZaQiut said...

haha...sapeda wat ayat lak ea...
ok dear...
welcome..=)

fnd - apehal ko mcm terkezut nii...

fndrocka said...

terkejut lah ..
apsal dia tak tggu kau.

haLyZaQiut said...

fnd - hahhaa...ayat ko x boleh blah la...nape lak dia nk tnggu aku...dia dh sampai seru, aku lom lg...myb esok atau lusa...aku la tuu...errkk...=p

Zulhairy said...

Tahniah...Heee..Smoga berbahagia ke akhir hayat...

Ehh u plak cbuk nak tunang esok lusa...Lambat lagi la...Har3...

haLyZaQiut said...

zulhairy - oohh lmbt lg ea...biar la nk ckp esk lusa...
mana tau masin lak...
lalala~~
=p

fndrocka said...

btull btul btul...doa lah bg cepat.
jgn lama2 sgt..tak baik..huhu

haLyZaQiut said...

fnd - mmm yelaa...
kita merancang, Tuhan menentukan...
(rasa mcm ada kena mngena x)