Wednesday, August 12, 2009

~ Kek...Kek....Kek.....~



.: SALAM :.

Ok, saja nk tayang gmbar kek yang dimakan sejak 2 menjak ni...hehehe....nnt klu tulis je korang x caya la, nk buktila, boring la, sakit mata la, itula, ini la....


1) Kek pertama di makan di rumah (tiada gmbr)

haha...leh lak cmtu....kerana bz memakan dan mengunyah hingga terlupa mengambil gmbr..tp x percaya xpe...



2) Kek yang diberi oleh housemate ku yang tersayang (termasuk kak chacha)....

personally thnx to mim, fara, shami, wanie, & kak chacha..

thank you....



p/s : kak chacha bg 'flip flap' laa...shukaa...shukaa...wat teman lagi satu 'flip flap' kat myB....tq2...=)




3) Kek yang diberi oleh Boss semalam.....dia dtg bawak kek, kad, n 'present'....tq boss......=)



emmm kalau rasa2 mcm ada yang nk bg kek lagi....x kira la cup cake ke...(*katy)...cake pandan ke...kek oren ke...jgn segan2 k...leh alamat kan kepada rmh ataupun ofis...hahaha...
*gurau jer...

sudah2 la tu makan kek.......muka pun dh kembang mcm kek dah nii.....

terima kasih kawan2.....

nasib blum puasa, boleh la makan kek di siang hari.....hhuu....

ok la....

nnt cerita lain k....

till then.......

p/s : hari ni, PM kata nk blanja makan...jgn dia wat2 lupa lak....(^_^)

dari aku yg sgt meminati lagu 'climb' n 'the show' skrg...

.: DAA ~~~ :.

3 comments:

fndrocka said...

malas lah aku nak bg hadiah kat kau..bukan kau nak hargai pun.huhu.

Zulhairy said...

Bagi liza topup 3 ringgit pun dia ingat sampai mati..Hehehe...

haLyZaQiut said...

fndrocka - haha,kurg asam ea ayat...eh helo, aku hargai tau...bak kata en zul di bawah ini, sume pon aku hargai...dis year xde coklat ke..?=p

zulhairy - mana tau ni...dari dlu mmg rmai org suka topupkan i..haha..