Monday, August 3, 2009

~ haLyZa and Frenz ~


.: SALAM :.

Korang tgk jela gambar2 sepanjang halyza berpoya2 bersama rakan2 last weekend ni ya...

x nak tgk pun xpe...

(^_^)


1) Farewell Cik Zaety (housemate) - dia sudah berpindah ke sentul.Sayonara...

Venue : FAB Subang

Guest : Suria Subang's Mate










2) Alya's Kindergarten Family's Day

Venue : Taman Cahaya Sri Alam / Bukit Cerakah

Guest : Genius Aulad's Family





Ok, itu sahaja utk harini......

p/s : Esok birthday papa laa....=)

till then.......

dari aku yang dalam kelegaan......

.: DAA ~~~ :.


8 comments:

Zulhairy said...

Kelegaan apa?? Carik eno halia okeyh..Haha

haLyZaQiut said...

kelegaan sebab mood si dia agak ok harini...
hhuu...
ingat dh kena balun teruk td...

hEarTLeSs said...

wahhhh alya dah besar laaaaa hik3 dlu tgk gmbr dlm buaian lg kah3

haLyZaQiut said...

mm..haah la aunty ziha..
alya dh besar laa..
dh school lak tuu...
ape la aunty ziha ni...
=p

fndrocka said...

minat citer hgn pndg belkg congkak sampai gi tempat shooting noh

haLyZaQiut said...

fndrocka - haha, yela...aku ingat nk g jumpa samzy tp xde lak...

p/s : lama x nmpk...kemanakah kau menghilang....

fndrocka said...

samzy kan dah kena masuk dlm botol..hairy ade ar.

p/s: celcom kuarantin akaun aku sbb tak byr bill,tak munasabah lah alasan dorg.

haLyZaQiut said...

fndrocka - masuk dlm botol...?nape lak...x paham aku...
hairy mana lak ni...
hairie othman ke...?hhuu

p/s : uhh, patutnya dia terminate terus account ko ni...
pengguna tegar x mo bayar..
haha