Friday, August 21, 2009

~ Blog Buddy Award from my Junior ~



.: SALAM :.



ok, i've been tagged from my junior, Teha to receive this sweet Blog Buddy Award...
thank you....thank you....
(^_^)


this is the award....
qiut kan...?






Ok, lets start....

Nyatakan 5 fakta menarik mengenai pemberi award ini :

1. Nama manja Teha ( tu yg slalu aku panggil la).
2. Cantik dan tinggi (semestinya lagi tnggi dari aku...=p)
3. Single (betul x teha?.....haha...terpromo lak)
4. Pernah satu klas utk subjk Pn Norlis. (ada ke subj lain.xde rasanya)
5. Last kita jumpa rasanya kat bus stand kangar masa kami last day d arau (teha, farah, n nana...korang hangout skali...betul x?)



ok, thankx gurl 4 d award......cool~~



Next,

Setiap blogger harus menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

(10, apsal x 80? haha)

1. Saya budak perempuan yang slalu org panggil halyza / lyza.
2. saya anak jati johor...
3. saya berzodiak leo (singa) dan lahir pada tahun 1986 (harimau)....hhii...garang nii...
4. selalu org x tau sy dah 23 tahun...(mungkin sbb perangai sgt tidak matang) x_x
5. saya hanya perempuan typical yg biasa2 saja...
6. kadang2 sy moody juga...kadang2 hepy go lucky...
7. sy sudah berkerja tapi esok lusa x taulaa....haha....
8. sy selalu bergaduh dengan adik hingga memeningkan kepala mak sy...(time baik mcm kembar siam)
9. dulu cita2 sy mahu mnjadi seorang doctor....nmpknya tidak ke situ pula...hhu
10. sy merasakan diri sy sgt penyayang.....tetapi bukan kepada en meow ya....errkk...=p
(eh boleh x buat lebih ckit..teruja lak menaip...hhaha...tp x mo la)


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya,dan describe tentang mereka

1. Cik Mimah (housemate dari dulu hingga kini, baru tersermpak td tp dia wat x nmpk lak)
2. Cik Kathy (housemate kat arau dulu..mengalami sedikit kecelaruan kerjaya)
3. Cik Ekin (housemate kat arau juga....dh lama x jumpa kikin ni...hehe)
4. Cik Ziha (corsemate, bakal menjadi Puan tahun hadapan)
5. Cik Nana (corsemate, slalu balik sama2 1 bas dlu..hhu)
6. Cik Lincantik (geng ku d matrix....baru kerja kat pahang)
7. En Fendi (UiTM's mate.....very cool person...=p)
8. Cik Zaliza (kawan rumah ku....missing u....)
9. En Daeng (mrsm's mate....ketua kelas ku 2 tahun berturut2...eh yeke)
10. En Ruzaimi (corsemate...specky guy...bila nk blnja aku ni)



**************************


Di kesempatan ni, sy ingin mengucapkan kepada anda semua Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.
Mohon ampun maaf zahir dan batin.
Semoga kita sama2 dapat melipatgandakan amalan dan pahala di bulan yang mulia ini.
Rebutlah peluang slagi masih berkesempatan.
Jangan puasa yang yok ya.......O_o

ok tu jer....

till then....

dari aku yang akan berpuasa esok (insya Allah)

.: DAA ~~~ :.

14 comments:

fndrocka said...

kalau aku tulis 5 fakta ttg kau..nanti kau nangis..sebab aku cenderung utk berlaku kejam

haLyZaQiut said...

hahha...xpe...
aku REDHA....

fndrocka said...

org yg ada epilepsy ni seharusnya kena bgtahu kwn2 terdekat..supaya mudah kwn2 nak amik berat bila perlu..kan ?kan ?kan?aku dah biasa sebb kwn aku ada epilepsy..so dah biasa control2 keadaan utk dia..tak susah pun.

fndrocka said...

aku dah jawab tag kamuuu..sila lihat..

hEarTLeSs said...

wahahaaaa....mmg patut pon liza a.k.a dr cinta dpt award hik3

haLyZaQiut said...

fnd - ape kena mngena epylepsy ko tu ngan aku...
aku xde sakit tu hokkayy...
huu...mndai jer...

heartless - apa yg cuba awk sampaikan ni ziha...haha..
blurr lak di pagi isnin...X_X

fndrocka said...

liza adalah dr cinta??

aku ingat dia doktor epilepsy

haLyZaQiut said...

fnd - aku pon x tau nape org suka panggil aku dr cinta.
nk kata aku de buat penawar utk sakit cinta, xde lak...
hahaha

fndrocka said...

MUNGKIN SEBAB KAU BERCINTA DGN RAMAI ORANGG...

haLyZaQiut said...

fnd - ha.....
teeettt....
fendi, sila tarik balik kata2mu ituu...
(-_-!!)

fndrocka said...

tak pi lunch ke dr cinta...

haLyZaQiut said...

aku x makan lunch skrg...
lebih2 lagi di bulan puasa....
aku makan malam je aka berbuka puasa...
ada faham....
(g hafal niat puasa sana)=p

chicken_floss said...

oiiit..missing arr sgtnye..!ape lagi..petronas arr..!haha

haLyZaQiut said...

serunding ayam - jomla...pe barang jumpa kat rumah...
jumpa kat tmpat awam lebih memeranjatkan..
=p