Tuesday, June 16, 2009

~ Kalau Pandang............ ~



.: SALAM :.

"Jangan Pandang Belakang Congkak....Kalau Pandang........"
ha...sape belum tgk citer nii....?

from my point of view (nada berlagak)
cerita ini sgt kelakar kelakar kelakar tahap nak terkucil sebab gelak byk sgt....

gi la tgk korg...
support ckit our local movie....
dari korg tgk hana montana ke, state of play ke, lg pe nth...drag me to hell, etc...
cuba korg tgk citer nii...

kalau korg x gelak , x taula...
mungkin ada penyakit keturunan (xde perasaan)
(^_^)

ramai org g tgk......
buktinya......within 1 week jer, dia dah collect 3million tu beb.......

g tgk....
g tgk....

nk citer sinopsis pon x best....
nnt x surprise.....

x caya citer ni kelakar...?
cuba tgk muka anak2 kat bawah nii......

senyum jer.....
ni dia org ni sebb tgk citer tu laa...
O_o







sempat lagi nii....
g tgk sana.....

hahahha....

sje je nk ckp citer tu lawak........

**menceriakan hati yg sedikit gundah gulana.......**

k laa.......

c u in d next page.....

till then.......

.: DAA ~~~ :.




2 comments:

fndrocka said...

tak lawak sgt lah..dah lah ntah hapa2..tgk saja2 boleh la..tp dari sudut-sudut filemnye agak tak hiburan sgtla utk aku.hehee

haLyZaQiut said...

ish bg aku lawak la tu...
myb sebab aku suka samzy...
hhuu...
his acting so cute...
(^_^)