Wednesday, May 20, 2009

~ 7 of Us ~


.: SALAM :.

hahaha.......ini adalah bukti aku boleh melakukan kerja yg byk dalam 1 masa....
ngeh3......
bak kata org putih im very multitaskin'....
ya ampun, guna PAINT je...
sngguh x bertknologi btol...
xde, ni sebab PC opis....xde unrelated software yer adik2...


**maaf, gambar kecil shj, mahu penelitian lebih jelas sila click pada image OK...**

xdelaa....sje je edit gambr ni...
membuat2 bz di opis....
ini merupakan gmbr kami ber 7 last sem di UiTM d hatiku.....eh xde la....UiTM Arau...
kami merupakan gandingan bersama utk :

-serumah
-sekelas
-sesusah
-sesenang

hhuu....pada tahun ini (2009), kami berumur 23 tahun....hanya seorang sahaja yang berumur 24 tahun (K.Ma)... yela, nama pun dipanggil KAK...hhii...

tapi tiada beza pon antara kami....sperti sebaya semuanya...eheh...

mmm...dari 7 org nii...6 bekerja...1 furthering study in UKM...


from left side is me -->
MyM (web developer @ Kelana Jaya) -->
Ieda ( lecturer @ Masterskill KB ) -->
Ekin ( sys analyst @ Bangsar) -->
Kak Ma (IT Exec @ Masterskill Cheras) -->
Kathy (Sys Developer @ Pet.Jaya ) -->
Lin ( UKM-Master ).


wat masa ni, ini adalah perkerjaan mereka...utk masa2 akan dtg, aku tidak tahu yer...harap maklum....
(^_^)

wahh, hebat betol rakan2 ku ini rupanya....

status relationship 4 d time being :
not available : 4
unknown resources : 3

haha...suka hati aku jer...sorry guys...kiddin jer....

kami ber7 pergi ke kelas menaiki 3 buah kenderaan....
CHARADE owned by ekin...
PROTON owned by mim...
WAVE also owned by mim...

tp mula2 naik bas UMMUL....owned by abg wan (masuk raja lawak 2 x nii)
hehhee.........lawak ke...?

itu kisah dulu.....

sekarang masing2 ada life yg hampir serupa tetapi tetap berbeza...

aku doakan korang success selalu....in everything dat u'll doing.......

same goes to me.......

k la, nk sambung balik wat keje....

luv u all..

till then....


.: DAA ~~~ :.

2 comments:

bongek de' villa said...

sejak bile ida jd lect?
aja ape?

haLyZaQiut said...

mmm...sejak bila ea..
baru gak laa...
myb dalam seminggu 2...
ajar IT la kot...
hhuu