Monday, April 6, 2009

~ Makhluk Kejam VS Makhluk Baik ~

.: SALAM :.

walaupun kejadian ni telah berlaku beberapa hari lepas, kira kalau ayat BI tu sume dh kena past tense la kan...tp aku nk ckp gk....

de 1 makhluk kejam yg telah mnipu 1 makhluk baik lagi qiut hidup2 lagi bernyawa2...
cuma mungkin pada waktu itu makhluk baik itu dalam keadaan ngntuk lagi mudah tertipu oleh omongan ksong makhluk kejam itu...

makhluk kejam telah mereka ayat2 dusta yg boleh mmbuatkan hati makhluk baik terguris lagi terhiris....seperti menghiris bawang putih dengan pisau yang tajam...kira ayat yang paling dibenci oleh semua kaum wanita laa.....

makhluk kejam sgt series ketika itu menyebabkan makhluk baik yang pada awalnya tidak percaya langsung kata2 makhluk kejam itu bertukar mnjadi sedikit percaya kerana lakonan mantop dan berkesan makhluk kejam....

pabila makhluk baik tahu dirinya ditipu, makhluk baik sgt marah dan GERAM di tahap tertinggi kepada makhluk kejam.....rasa kalau ada M16 pada ketika itu dh di shoot nya barang se das dua...
tp ni bukan cerita troubleshoot yer......

sedangkan makhluk kejam yang pada fikirannya ingin mmbuat show sperti BANG BANG BOOM gamaknya ketawa berdekah2 mentertawakan makhluk baik yg tertipu.....
huh...dasat2.....

nth apa2 je makhluk kejam tuu.......
mcm xde kerja lain jer yang lebih berfaedah.......

tulaa........rambut sama hitam......
hati lain2....... ( x taula de kene mngena ke x )....hhuu
kepada makhluk kejam itu.....
makhluk baik berasa sgt SUKA diperlakukan sebegitu.....
rsa seperti MAHU lagi........


till then......

.: DAA ~~~ :.

7 comments:

Zulhairy said...

Klu rasa nak kena lg..Miskal la yer..Hahaha(KEtawa X Hilang)..
WAhahaahhahaha

haLyZaQiut said...

eeeiiiiiiii........nth pape je...
nyampah tol....
huhhh....

Zulhairy said...

(SMbg gelak dgn effect guling2)
Kahkahkahkahkahakah
Hahahahhahaha
Muahahaha...
Padan muka sebijik...
Hihihhihi...
Jgn mare ek..Hehe

haLyZaQiut said...

ooo...kemain lagi gelak ea...
xpe, harini hari makhluk kejam...
esok hari selasa...
(^_^)

Zulhairy said...

Hahaha tue esok...Bkn harini..Kehkehkeh

haLyZaQiut said...

arghhh.....mls nk gaduh...

Adik Mie said...

wah mesranye....