Friday, April 24, 2009

~ LeLaH ~

.: SALAM :.

aii......tetiba rasa mcm dh lama lak x mnulis....walaupun sbnrnya menaip....
yela, nape ea....
dis week cam bz ckit laa....

penat dan terasa lelah dlm byk hal.....
dlm bermacam perkara.....
dlm pelbagai situasi *bunkface.....
huhhh.......(hidup x elok slalu mengeluh)

mmm.....
dgn karenah org nya yg x putus2 mnguji kesabaran di tahap tertnggi (opis mali).....
dgn karenah org yang x reti sabar dan bongkak (jalan raya mali)..
masalah wang lagi (ada ke yg x bermasalah)
ishh...mcm2 laa....
ipoh mali je xde lagi....


td lunch hour diguna semaksima mungkin...
1) g byr bil karen kat TNB sek 11 shah alam..(nsb x rmai org)
-- pembayaran harus dilakukan segera kerana warning later (kaler kuning) dh sampai rmh.
-- ada ke TNB ni men ugut2 lak...kalau x byr bil b4 harini, dia nk potong karen next week..ceh, hampeh tol la..bukan kami yg bersalah...
owner tu yg menunggak2 hingga tertunggak tidak berbayar2...
last2 kami lak yg kena...
xpe, tolak duit sewa bulan depan yer...
ehehehe.....


2) pas g bayar bil, g stadium melawati jap...
-- ada METROJAYA WAREHOUSE SALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (cepat2, sampai 26April je)
gilerr 80% less....
mmg gilerr r sbb aku x beli pape...
buat memadatkan org je yg mmg dh padat mcm sardin tu...
baik laki baik pompuan....
eh LAKI....... (x smbyh jumaat ke??? uzur kot....)


mmmm, dis week Zety balik Soromban, Mimah g holiday kat AFAMOSA...
nsb ada member ku yg sudi menemani aku kesorangan...hahha...
mmg tiap mnggu dia dtg pon...
ape nk heran....

eh baru terfikir harini baru 24hb laa.....
lmbt lagi gaji nk masuk...
aduhhhh (mengeluh lagi, nk kena halyza niii...)

diam x diam dh nak masuk bulan 5 la kan....
japg puasa, raya, pejam celik pejam celik.....
dh nak masuk tahun baru....
pastu, dh nak mnginjak 1 lagi tangga umor...
woww, long term thinker...
hhhuu....

dahlaa....
x tau dh nk type pe...
blurr lak ptg2 nii....

c u in the next page...

till then...


.: DAA ~~~ :.

2 comments:

ijoy said...

lelah..?..kelelahan..?hooo..hoo..jom g kenduri..

haLyZaQiut said...

kenduri mana lak ni...
sape lak nk tunang..??
hhu