Wednesday, April 29, 2009

~ GAS !! ?? ~

.: SALAM :.

ha, terkezut ke tgk title entry tu ?...
itula yg mnjadi isu smlm sbnrnya....

kebocoran gas yang berlaku di tgkt 6 telah menyebabkan aku melepak di One Utama (OU)...
hhuu....
gas nyer pasal ea...

xde, masa tu tgh asyik masyuk wat kerja yg berdozen2, tiba2 kami semua diarah lagi dikerah utk mengosongkan ofice...
dgn alasan ada kebocoran gas di tgkat 6...
aku kat tgkat 4....
patutla i smell somthing td...
mcm sengit jer baunya...
jgn la ada org nyalakan lighter lak...
haha...

masa tu dh kul 11 lebih....
turun2 je ada plak org jual2 tudung + baju kat lobi tuu....x taula lobi sesuai utk digunakan atau x...
ahhaha....
suka hati laa...
sekali lepak punya lepak kat bwh tu dgn berduyun lagi org...
tiba2 de seorang encik ni kata "ok, skrg x boleh naik lagi...so anda pergila rehat dulu...nanti pukul 2pm, bila sampai sini balik..jgn terus naik...tgk dlu keadaan dh ok ke x........"

wowww, jam menunjukkan ke angka 12pm...wat d hal....
2 jam break...
hahaa....

aku dan konco2 ape lagi...
berdesup terus ke OU....
nsb baru kul 12...
x jem sgt laa.....

kita perlu memaksima kan sebaik mungkin kesempatan dan peluang yang diberikan....
walau kerja byk, terpksa aku tinggalkan begitu sahaja.....
(^_^)

pas makan, jalan2....
rush back to ofice....
kul 2.15 kot...
sesuka hati aku dan rakan2 lak buat begitu...

hhu...

eh smlm kan, de 2 org dtg tgk rmh....dak UPM...
sekali dia org kawan kepada kawan kecilan aku daa....
"BESAR" nya dunia nii....
O_o

kali ni mcm konfim je....
setelah berpuluh2 org menelepon aku dan meninjau rumah, xde 1 pon yg melekat.....
mcm kami psang pendinding lak....
huhhh.....

mudah2an kali ni jadi la....
SAVE sikit duit ku.......
uuhhuu....

mmm...pape jela....
yg aku tau dis week aku keje 4 hari je....
yiihaaa.........

hepi in advance LABOUR DAY on becoming 1st MAY.....

luv u all....


till then....

.: DAA ~~~ :.

6 comments:

Katijah said...

org kate kalau dah ramai sgt org yg dtg meminang, tp x lekat2 jugak...
name nye berat jodoh!!

tp, yg ko ni aku pun x phm nape org x mau duk umah ko...
ape yg berat??
mungkin ade 'sesuatu'..
jage2 cik salmah!!

haLyZaQiut said...

masalah terberatnya bukan berat jodoh ke ape...
tapi sbb public transport ssh ckit kat ctu...
kalau xde kete...
emmmm....

fndrocka said...

ni mungkin berat yg membawa kpd sesuatu yg halus.eeee...

haLyZaQiut said...

haha...
mmg byk makhluk halus kat rmh tuu...
aku je x nmpk...
hayyoo...x tau...

fndrocka said...

pergerakan anda diperhatikan.jgn tegur,

haLyZaQiut said...

makhlus halus maksud aku habuk laa...