Sunday, March 1, 2009

~ picNiC ~


.: SALAM :.

pada hari ahad semalam (1/3/09), kami warga subang dan shah alam telah mengadakan satu aktiviti riadah yg sgt sihat lagi bermanfaat...
demi kebaikan kesihatan diri bersama2, kami telah berpakat2 utk berkelah di ayaq terjun..
hhu...terasa mcm wat esei BM lak...

malas r nak taip pjg2, harini keje byk sgt + sakit kaki yg amat2 sbb terlalu asyik berenang berirama smlm...haha....xde kene mngena pon dgn malas nak taip...

tp kesimpulannya, keje byk...so korg tgk jela gmbr nii...
ayaq terjun ni kat rawang yer....sape nk g bolehla....
cntik lagi tempatnya....terjaga dan terpelihara...






ni opismate ku yg bernama nur zaety....num phone nya (01* *******)




ni telah di candid oleh cik zeaty sedang aku berbual asyik dgn papa....ni dh on d way kot


ni la pembawa kami ke destinasi percutian....JLH dan BKG....dia org ni baru couple...dlu msing2 jual mahal....hha...


ni antara peserta renang yg meluangkan masa...miss halyza, miss hana, miss awin, miss bada, miss zaety tiada dlm gmbr...woww, smua miss rupanya....ahakss..



ni adalah gmbr poyo aku yg ala2 model pinggiran...huhh...



ya, baru sampai ketika ini setelah meracau2 tersesat nth ke mana2 alam...nasib baik akhirnya jumpa gak hutan lipur ni...malu bertanya mmg sesatla jalannya...eheh...




ni antara kawasan yg bg aku cntik skali....x taula bg korg...release ckit segala bebanan kerje dpt tgk kehijauan alam...pheewhh....jom g lagi...




ni adalah gmbr inti sandwich hasil resepi miss bada....dia yg wat....sedap beb....




ni bekalan kami setelah menggigil2 kesejukan hingga kepucatan yg terserlah d muka masing2...mklumla, dtg awal pg...air sejuk gillerr....makan jgn x makan....




ya, sebelum terjun ke dalm air, jom kita men amik2 gmbr...




aphal aku mcm gomok gilerr tuu...aishh...ni ilusi optik nii...haha...




cantik kan....??
ala, lupa lak nk paste gmbr si monyet yg telah mncurik roti gardenia cik badar yg belum dibukak lagi...
haha...kami telah ketakutan dan berlari mninggalkan makann sbb ditakut2kan oleh si monyet kurg asam tu...
ciss, malu je....
org gelakkan kami....bukan nk tolong...
apa da....
jaga ko monyett....
p/s : segala aksi renang, stunt, dan bermain tidak boleh dipaparkan kerana tidak memenuhi piawaian dan ISO yg telah ditetapkan...
harap maklum...
(^_^)



sekian....
.: DAA ~~~ :.







4 comments:

fndrocka said...

wah cergasnya upload gambar..takde ke aktiviti gile2 remaja sket..terjun tiruk ke..berenang gaya rama-rama ke..menyelam sambil mkn roti ke..

haLyZaQiut said...

aishh...x kan xde...
mstila ada...
hhu

Zulhairy said...

Ooii bawak keta smbl cakap kat phone?? Ptt kna banned gambo tuh..Wakaka

haLyZaQiut said...

eh manade bercakap dgn phone..
phone tu yg melekat kat telinga..
sape suruh..
jgn saman encik...
hhee