Tuesday, January 6, 2009

~Sehari Bersama Sahabat2ku~

.: SALAM :.

last saturday (3/1/09) kami berempat telah keluar bersama2 buat pertama kali nya setelah beberapa bulan di selangor nii....ish3....sngguh bz skali...

kami yang dimaksudkan ialah sahabat2 lama ku di arau dulu.....oh,"ai d arau"....hhuu....
MIMAH + KATY + EKIN + HALYZAQIUT (sume bukan nama sebenar) telah berjumpa dan melepak setengah harian di mid valley......ada apa dgn mid...???

xde ape pon....sje pilih venue ni sbb tgh2,senang la nk gather.....mid haritu rmainya org......sume org men amik2 gmbr kat centre court dia yg de pokok krismas n patung2 yg bsr....de gajah,kuda,pe nth lg.....x perasan lak en santa claus ade ke x....sbb bersesak2 sgt....

ishh,padahal klu nk diikutkan dh lepas dah krismas.....masih rapi lagi susunan mereka....gong xi fa chai blom nmpk lagi kemeriahannya....

nk post gmbr kat sini katy x bg lagi gmbr kat camera dia tuuu.....katy, bg cepat....!!!

dh lama x jumpa korg.....lama ke...de la dlm sebulan kot....lin n k.ma (juga bukan nama sebenar) dh dpt jumpa haritu.....korg ni yg dekat pon ssh nak jumpa....hhuu....sedih2....

semuanya mcm biasa.....ekin nmpk susut ckit....nape kin....?? frust nonggeng ke...??
haha....
katy nmpak ceria.....mungkin kerana en ribena dh de skrg.....hahaha....

mim hari2 nmpk, so x dpt nak diperjelas kat sini apa yg berubah.......dh lama x makan sama2 kan....rindu suasana tuu....tp xpela, dpt gk lepak even x lama haritu....

(**rindu di sini sebagai sahabat baik je tau.....bukan songsang or yg sewaktu dgnnya...)

sorrila kawan2 x leh lama haritu....de misi lain la.....nk usha harga tv lagi,nak beli cadar utk Ibu lagi.....ibu nyer birthday sama dgn mimah lak tu.... 4 jan.... tp tahun lain la....
of corse la....wat loya buruk lak aku ni.....

mmmm,tp xpe.....papehal,kita kuar lagi ye korang......rmaikan ckit jemaah kita.....panggil dak bangi dgn dak cheras tu skali....adoiii....bz memanjang la depa tuu.....

yang kat mulong tu xpela....boleh dimafkan lagi.....hhee.....(backing ida nmpk..)

korang jgn kawin awal2 sgt tau....sianla kat kami nii.....tp korg jgn kawin serentak plak....jenuhla nak berkejar.....dhla sume lain negeri.....kita dgn lin leh la wat skali......senang korg dtg.....
hahaha.......
eh, k.ma dgn peda pon leh gak.....katy sekali dgn mimah.....

ekin sorg2.....perghhh.......mmg hapening laa....


pape hal pon, kejar la dlu CITA2 anda sblm anda mengejar CINTA...... kerana......( sila sambung sendiri tidak melebihi 18 patah perkataan ).....


hahaha.....lyza poyo gilerrrr.....

k la.....

.: DAA~~~ :.

8 comments:

katijahibrahim said...

awat haNgpaa???
asik mengira kesah depa ja..
biaq pi la depa nk kawen pun..
kesah hang apa cita?

p/s: aku ceria ka? muka ja kot ceria..pasai jerawat byk..
mana da ribena2 ni..aku x minum aih ribena..aku minum pati prune inner shine.........=)

sori la pasai gambaq tu no..
jenuh dah aku cuba hantaq kat hang..
die tamau jugak..
nnt la ye..sabaq na?
nnt aku suh burung gagak hantaq kat hang..

haLyZaQiut said...

kisah kita terlampau complicated utk di ceritakan pd khayalak....hahahaha...dasat2...

fndrocka said...

kejar la dlu CITA2 anda sblm anda mengejar CINTA...... kerana......tak ada org yang nak..uhuu.

biarlah dorg nak kahwin awal pun..saham dorg kan tgh meninggi.ni liza bila nak jual saham..aku nak beli 10 lot.

haLyZaQiut said...

aku x main saham2 nii...aku dh jatuh muflis dh...xde saham yg nak dijual...hhu..

Zulhairy said...

Kejar dulu cita2 sblum cinta sbb cinta kuat lari...Xlarat nak kejar so konfirm pancit dtgh jalan..Hahahah

haLyZaQiut said...

ya..betul tu...cinta mmg ssh utk dimengertikan...pabila kita mengejar, ia lari...pabila x dikejar, ia datang berjalan kaki...(SMS on JIWANG ke 33445)..huh..

bongek de' villa said...

Kejarlah cinta Ilahi.
Satu2 nya cinta yg dikejar takan lari..


p/s: liza..i wonder how u nak main kejar2 dgn encik yg bernama sama mcm "KBA" tu..? keh3...

haLyZaQiut said...

amboi3 katy...kemain lagi ea...mntang2 la awk nek kete proton..eheh..